Chanel Christmas Accessories

Chanel forkæler os med en rent dekadent godhed, der er rettet mod julesæsonen, med nogle fantastiske tasker og tilbehør, som fortjener omtale.

Den fornyede klassiske Chanel 2.55 kommer med i en fantastisk metallisk alligatorversion med matchende Dorseys … denne combo har ikke brug for nogen uhyggelig beskrivelse. Lad bare den betagende appel slå sig ned og se, om du er noget andet at tilføje efter.

Chanel patent dobbeltklap taske i smukke, levende rød sammen med Chanel patent kilesandaler med metalliske tip og CC -detaljer er bundet til at stjæle showet. Mens jeg ikke er en stor fan af sandalerne, gør posen med dens kædede læderrem og CC lås ovenpå dobbeltklapperne mig som det endnu mere.

Den lidt større Chanel -patent -dobbeltklap -taske kommer i en metallisk mørkeblå nuance, mens Chanel -smykkestanden med dets metal, harpiks og perle charme markerer en vidunderlig tilføjelse til den smarte taske.

Endelig gør den fine syndikering mellem kalveskind og lambeskin denne interessante Chanel, der er sat på skuldertaske. De kontrasterende farver og den Chanel-typiske quilt-detalje gør denne taske til en vinder i min bog.

For at bestille disse Chanel-håndtasker skal du give Chanel en ring på (800) 550-0005-en kundepræsentant vil helt sikkert være glad for at give dig yderligere oplysninger, såsom pris og tilgængelighed. Jeg ville ringe til dem selv, men det er ikke muligt at ringe til 800 numre uden for USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.