Celebs Flaunt Fendi, Gucci såvel som Prada i Milano

markerer i dag afslutningen af ​​Milano Fashion Week, såvel som så er alle på Paris! Imidlertid har Kendall Jenner, Kaia Gerber såvel som mange andre berømtheder i Milano, gjort et punkt med at demonstrere deres fealty til Italiens mest værdsatte modehuse. Som du vil bemærke fra vores overskud af Milano -billeder, Versace, Fendi, Prada såvel som Gucci er alle ekstremt godt repræsenteret. Milanas gadestilbilleder er altid ret top, så godt som jeg ikke ønsker, at MFW skal slutte! Jeg er sikker på, at der er mere at finde. Bliv hængende.

Yara Shahidi
Her er voksen-ish-stjernen Yara Shahidi, der er på vej til Gucci’s Runway Show under Milano Fashion Week, bringer selvfølgelig en Gucci GG Marmont-skuldertaske!

Køb nu via Saks

Vittoria Ceraetti
Den italienske design Vittoria Ceretti blev plettet, hvilket gjorde hendes metode omkring Milano med denne Taupe Brown Fendi Peekaboo Mini -taske.

Køb nu via Fendi

Chiara Ferragni
Italiensk designer såvel som influencer Chiara Ferragni ville aldrig gå glip af et Prada -modeshow. Hun har medbragt en varm lyserød Prada Odette -taske.

Køb nu via Farfetch

Kendall Jenner
Her er Kendall Jenner, der går rundt i Milano i Milano Fashion Week med en vintage Prada Nylon -taske.

Shop Prada tasker her

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen blev for nylig plettet i NYC med denne gargantuanske struds Birkin, som ser ud som om det er parat til at overhale hende såvel som at sluge hendes børn såvel som hvad hun holder kære.

Shop Hermès -tasker via FashionPhile

Kaia Gerber
Fordi jeg tror, ​​at vi alle bliver lidt forvirrede, forudsat at antallet af vintage Prada Nylon-tasker blandes med disse nye genudgaver: Dette er Prada-genudgaven, på armen af ​​Kaia Gerber, mens hun er ude af I Milano.

Shop Prada tasker her

Dua Lipa
Dua Lipa, det ser ud til, at din stigning til berømmelse er så godt for nylig at begynde at blokere din aftale med Chanel -tasker, men lige her er vi! Jeg vil legitimt undlade at huske, hvordan du ser ud inden næste uge.

Shop Chanel tasker via FashionPhile

Kendall Jenner
Endelig er her Kendall Jenner, når han igen, bevæbnet med noget skinnende, lyserødt såvel som nyt fra Versace’s Virtus Line.

Shop versace tasker her

Leave a Reply

Your email address will not be published.