Bottega Veneta prøvesalg, der sker nu i NYC

Et af de aspekter, jeg savner meget om at bo i NYC på fuld tid, er den konstante adgang til eksempler. Jeg boede nede på gaden fra et af de vigtigste eksempler på salgsknudepunkter, og gik ofte hjem fra arbejde eller et møde, der indikerede, at du sprang ind i det eksempler, der i øjeblikket skete og snagging skøre tilbud. For dem af jer, der aldrig har været på et eksempelsalg: Ja, priserne er så gode, og ja, du skal prøve det engang!

Selv premierdesignere tilbyder prøvesalg, men ofte er de ikke åbne for offentligheden. Det er ikke tilfældet med Bottega Veneta, for i dag og i morgen, 27. og 28. juli, har de et prøvesalg, der sker i NYC. Her er tinget: Mærket var ikke i stand til at dele prisinfo med mig, men de sagde, at bestanden er stærkt nedsat. Morgendagens reduktioner vil også være endnu større end i dag, så i morgen er det tid til at vælge de bedste priser – det er den sidste dag!

Bottega Veneta-prøvesalget forekommer kun en gang om året og inkluderer mænds klar til brug, kvinders klar til brug, mænds og kvindes sko, mænds og kvinders håndtasker og rejsetilbehør og små lædervarer til mænd og kvinder. Hvis du er i NYC, skal du pop ind og få fat i noget godt! Alle poser i dette indlæg er inkluderet i salget.

Hvornår: Onsdag 27. juli kl.

Hvor: Metropolitan Pavillion – 123 West 18th Street

Leave a Reply

Your email address will not be published.