Hvilke tasker er på din liste over 2020?

Ligesom det er et nyt år over os, såvel som slutningen af ​​2019 er lidt meget mere markant, da begyndelsen af ​​det nye år markerer et nyt, frisk årti.

Med det er jeg positiv, at vi vil se en afgrøde af opfindelige tendenser; Ud over det sidste år, er jeg sikker på, at det vil omfatte en sund blanding af nykommere såvel som genoplivninger. På flip side bringer et nyt år (og årti!) Chancen for debatten såvel som potentielle omkostningsstigninger. Jeg tænker på at se nøjagtigt, hvordan avancerede punge vil udvikle sig i det næste årti, som de har gjort i de sidste 10 år.

Vil en traditionel Chanel traditionel klappose udgift op til $ 8.000 (eller mere) i slutningen af ​​det nye årti? Vil specifikke mærker gøre et all-out comeback, mens andre mister deres lokkemåde? Præcis hvordan vil forsendelsesmarkedet gå videre? Så adskillige spørgsmål!

Selvom kun tiden viser, er der en ting, vi har en vis tilstand over: Hvad er vores pungemål for både 2020 såvel som det nye årti? Vil du dyrke din samling med et par signaturstykker? Eller ønsker du at nedskalere dit køb såvel som endda måske sende et par af dine lavere udnyttede stykker?

Personligt er jeg temmelig tilfreds med, hvor min samling er bedst nu. Jeg har en god blanding af klassikere såvel som “trendy” stykker. Såvel som som jeg afslørede i sidste måned, er jeg færdig med at købe fuldpris Chanel. Helt ærligt, jeg ville være glad for at tage denne erklæring et skridt endnu mere ved at oplyse, at jeg er færdig med at købe fuld pris på noget i 2020. Når jeg ser tilbage på sidste år, bliver det sværere at validere udgifterne til specifikke håndtasker, især dem der Metode $ 5.000 såvel som ud over-medmindre vi taler om en Birkin (og endda det er en strækning, som jeg tror, ​​at hvis jeg nogensinde køber en, ville det være forud elsket). Hvis der er en ting, jeg fik i 2019, som jeg er begejstret for at tage med mig ind i det nye årti, er det bestemt min kyndighed såvel som påskønnelse af videresalg.

Forelsket eller ej, det indebærer ikke, at jeg ikke kan have en pose-ønskeliste til 2020! Jeg vil gerne tilføje Louis Vuitton Multi-Pochette (hvis den nogensinde kommer tilbage på lager!). Jeg vil ligeledes lide et par seje farvede vintage Chanel -flapper, såvel som måske endda en Dior Saddle Bag (helst et broderet lærred som Megs ‘… noget ved den stil virkelig får mig!).

Da vi alle har forskellige stilarter såvel som præferencer, vil jeg gerne forstå, hvilken type punge I alle har dine øjne på. Har du troet på din 2020 -ønskeliste? Hvad er der på det? Ingen dom – Lad os sammenligne noter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.