Har du en hellig gral?

Ahh, den store gamle hellige gral. Mange af os har haft en eller anden eller anden. Du forstår, hvad jeg taler om, den taske, som du tror på, mens du spiser, sover såvel som at trække vejret? Posen, der forbliver i spidsen for dit sind i hvert vågent øjeblik af enhver form for leveret dag? Okay, måske går jeg lidt over bord her, men en ægte HG er en, som du bare ikke ser ud til at komme ud af dit sind, uanset hvor nøjagtigt du prøver. Det er noget, der kan tage uger, måneder eller endda, *gisp *, år for at få dog uanset nøjagtigt hvor lang tid det tager, at du villigt ville undgå middage ud med venner samt lave kaffe i huset i køb til til sidst telefonopkald den taske din.

Mens der er nogle meget mere standard hellige gral taske -mærker som Hermès såvel som Chanel, kan en HG se anderledes ud for alle, især forudsat at det livsstadium, du er på. Måske for en høj institution mode-entusiast kløe at dyppe tæerne i high-end modevandet er det et indgangsniveau Louis Vuitton hurtig taske, mens nogen, der har samlet i mange år, kan drømme om en Chanel-klap eller en Hermès Kelly. Holy Grail’s kan spænde over masser af mærker såvel som omkostningspoint såvel som som Sajid sagde, alles mulighed for en drømmehåndtaske er sandsynligvis forskelligartet. Det handler ikke om mærket, posen eller endda prisen, snarere en hellig gral er et specificering af sindet. Præcis hvor fattig vil du have det?

Personligt er jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde har ønsket en taske fattig tilstrækkelig eller i en lang tilstrækkelig periode til at tænke over det en hellig gral, såvel som jeg har drøftet min modvilje mod at have en Birkin i detaljer før. Selvom jeg på et tidspunkt eller en mere troede, at en Chanel Kid -taske var en HG for mig, der overvejer det ændret på grund af mærkets masser af omkostningsforøgelser såvel som problemer med håndtering af høj kvalitet. Jeg er ligeledes bekymret for, at det ikke ville fungere med den metode, min stil har udviklet sig. Jeg har lyst efter en baguette i temmelig lang tid igen, jeg forstår ikke, at jeg ville tænke over, at det er slutningen, alle er alle tasker for mig.

Hvad med dig? Har du en hellig gral, ejer din hellige gral, eller er du i øjeblikket ikke bestemt, som mig?

Leave a Reply

Your email address will not be published.