Antik Batik Havana Minibag

For løst parafraser Flannery O’Conner er en stor minibag vanskelig at finde. Markedet er overfyldt med dem i øjeblikket, såvel som at opdage en af ​​disse mindskende poser med bare den bedste kombination af farve, struktur såvel som ydeevne er en opgave, som jeg har opdaget, derfor langt for at være uovervindelig. I denne størrelse skal hver detalje være perfekt.

Så består Antik Batik Havana Minibag testen? Måske så. Jo meget mere jeg ser på det, de meget mere interesserede bliver jeg, såvel som det meget mere, jeg tror på at købe det. Hjælp mig med at beslutte.

Jeg er typisk skeptisk over for syntetiske eksotik, men denne taske’s designere udførte en stor opgave at sikre, at de valgte et materiale, der holder det flakey python -look i stedet for læder, der bruger en meget mere solid prægningsteknik, såvel som det er til deres kredit. Den syntetiske python giver posen fantastisk struktur, såvel som den lyserøde farve fremhæver den i en metode, som en mørkere eller neutral farve ikke ville.

Klapposer er ikke de mest praktiske ting, som du kan opdage derude, såvel som du typisk ikke ser dem på en taske med så små proportioner. Da jeg imidlertid tror, ​​tror jeg, at denne taske fungerer helt. Det er pludselig struktureret, men sammenlægningen af ​​denne stivhed såvel som konventionel bygning med det vilde materiale fungerer fuldstændigt. Det fungerer i det mindste for mig – jeg har en tendens til at kunne lide ting for at være bare lidt væk. Køb med ShopBop for $ 252.

Leave a Reply

Your email address will not be published.