Prada Saffiano Print Tote

Jeg vil være den første til at indrømme, at modebloggere ofte arbejder med et noget begrænset medium. Branchens for nylig øgede tilstedeværelse på Internettet, både inden for detail- og redaktionelle sektorer, har givet folk som mig meget materiale at arbejde med, når de skriver kritik og fremsætter sartorialanbefalinger, men der er bare intet som den rigtige ting.

Vi giver vores bedste uddannede gæt om, hvordan en taske vil se ud og føles personligt baseret på, hvad vi kender til brandets konstruktionsstandarder i fortiden og de billeder, vi ser på Internettet, som ofte er ganske gode, afhængigt af webstedet at de kommer fra. Nogle gange giver en taske dog bare ikke mening, før du ser den personligt, uanset grund. Det var præcis, hvad der skete i går, da jeg så Prada Saffiano Printo Tote – jeg havde set billeder af posen før og var ikke ekstremt interesseret, men personligt var det kærlighed ved første øjekast.

Den version, som jeg blev forelsket i, var babyblå, due grå og hvid, men til vores formål skal denne inkarnation med tilstrækkelig være tilstrækkelig. Alle de mønstre, der blev brugt til disse poser, blev fundet af Pradas designere i brandets arkiver, og de er blevet fortolket til at pryde den samling, vi ser i dag. De har en malet, ufuldkommen effekt, der kun får poserne til at se meget mere håndlavet og luksuriøs ud, og den blide struktur af det strukturerede, hårde Saffiano-læder under minder næsten om et lærred.

Mens mønsteret muligvis forhindrer, at disse poser transporteres hver dag for mange mennesker, for dem, der har garderobeskabe og budgetterne til at imødekomme et af Pradas forårsprint, skal du få en. Noget bagpå i mit sind er at fortælle mig, at disse vil være meget efterspurgte klassikere et par år nede på linjen, og beslutningen om at få en er ikke noget, jeg tror, ​​du vil fortryde. Kom igennem Bergdorf Goodman for $ 2450.

Leave a Reply

Your email address will not be published.