Valentinos nye Viva Valentino -logo Jacquard -tasker er begyndt at dukke op i butikkerne

, hvis du ikke er ombord for den truende genoplivning af logo -poser, skal du sætte dette ud. I foråret har Valentino introduceret Viva Valentino, en samling af mærkets superpopulære rockstud-tasker med paneler med tonal Jacquard-tekstil, der fungerer et diamant-V-mønster. Det er et subtilt logo, men det er bestemt et logo.

Valentino har dækket sine rockstud -tasker i hvad som helst fra camouflage til sommerfugle, såvel som Rockstuds har endt med at være noget af et logo i såvel som af sig selv. Dette er endnu et lag til den fremtrædende linje; Tekstilpanelerne vises på alle de store rockstudformer, herunder trapestoten, klapkobling, Vavavoom tager taske såvel som låsekobling.

Måske er mange interessante dog, at disse poser er prissat nøjagtigt som deres all-læder-kolleger. Mange mærker ser på logo -materialer til charme til nye klienter ved at tilbyde et lavere åbningsomkostningsniveau til deres tasker, men det ser ikke ud til at være Valentinos teknik her. Fra billederne ser det ud til, at poserne er bygget helt af læder med tekstilpanelerne lagdelt ovenpå for at sikre, at det ville diskutere priserne.

Disse poser begynder at filtrere i butikkerne; Der tilbydes i øjeblikket et valg via både Mytheresa.com såvel som Valentinos officielle websted. Undersøg en repræsentativ prøve nedenfor.

Valentino Rockstud læder såvel som Jacquard -rygsæk
$ 2.945 gennem Valentino

Valentino Rockstud Jacquard såvel som lædervideo -kamerataske
$ 1.445 gennem mytheresa.com

Valentino Rockstud Jacquard såvel som læder dobbelt tote
$ 3.475 gennem Valentino

Valentino Rockstud Jacquard såvel som læderlåspose
$ 2.345 gennem mytheresa.com

Valentino Rockstud Jacquard såvel som læderlåspose
$ 2.345 gennem mytheresa.com

Valentino Rockstud Jacquard såvel som læder trapes tote
2.645 $ gennem Valentino

Valentino Rockstud Lille Jacquard såvel som læderlåspose
$ 2.195 gennem mytheresa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.