Purseforum Roundup – 12. juli

Hej der, og hvordan har du det smukke pungle mennesker? Jeg håber, at alle har haft glæde af sommeren i godt helbred. Her i Brooklyn har det været ubehageligt varmt, og vejret længes efter de seje efterårsdage. I denne uges runde op tog jeg en beslutning om at give os alle en lille udsnit af fald om sommeren med nogle smukke skovgrønne poser.

Hvis du lige nu deltager, hej der og velkommen! Disse roundups er lavet af et meget kurateret udvalg af fotos sendt af vores TPF -medlemmer af deres helt egne tasker, som vi fandt, mens vi læste gennem forummet! Hvis du ikke allerede er medlem, skal du absolut komme og deltage i det sjove, da det er det bedste sted at forbinde med andre taskeelskere fra hele verden. Så med alt det, der er sagt, lad os hoppe ideelt ind.

Vi starter med denne søde lille Lexie (Alexa), der deles af vores medlem Tigermoth i tråden “The Incredible Alexa Club …”. Jeg elsker denne taske i denne dybe grønne!

Dernæst har vi denne elegante medium boks i Amazone, der deles af vores medlem Tatayap i “Celine Classic Box Club” -tråden.

Jeg er forelsket i denne sensationelle Chanel, der blev delt af vores medlem Tina588 i “juni 2021 -køb!” tråd.

En ægte taske kærlighedshistorie blev delt af vores medlem Atlantis123, der har haft denne poker fonce med Rose Gold -hardware i ni år og delte den i “kun grønne farvefamiliebilleder”. Elsker at se det!

Tasker med lidt kontrast er altid så sjovt som denne Everglade -instruktørpose, der deles af vores medlem CrazyForcoach09 i “Color Clubhouse: Greens” -tråden.

Til vores Grand Finale har vi denne matchende Croc -duo af vores medlem NetInvader, der blev delt i “Your Hermès in Action!” tråd!

Hvis du prøver at finde meget mere, skal du ikke bekymre dig, at vi har dig! “Hvad er dit behagelige beløb at bruge på håndtasker?” Tråden har været en rigtig god læsning. Det har været så interessant at se forskellige menneskers tærskler, og hvad de er meget mere tilbøjelige til at falde alvorlige penge på. En anden tråd, jeg virkelig har glæde af at læse igennem, er “Hvilken taske er du trukket til at få hele tiden?” Tråd, da dette er absolut noget, jeg er skyld i. Der er bestemt tasker, jeg fortsætter med at sælge og genoptage eller købe i flere farver, fordi jeg elsker dem så meget. Det er alt sammen til denne uge, indtil næste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published.