Jeg (underligt) krav denne Fendi makeup -pose

efter at have haft Millie såvel som Vaughn, har mit pungindhold ændret sig markant (det har de poser, jeg har båret). Af program I kræver en større taske, men jeg har ligeledes endt med at blive snarere konsumeret med poser inde i mine tasker til organisering. En af de eneste metoder, jeg kan finde ud af, hvad jeg kræver i min taske, er at organisere den bedre, såvel som det betyder at sætte vigtige produkter i specifikke poser for at gøre alt mere problemfrit.

Jeg har talt om det før, men begge mine unge har alvorlige fødevareallergi så godt som jeg kræver EPI -penne til begge ud over Benadryl. Disse vigtige produkter kræver ikke at flyde i min taske, de kræver en pose, der skal sættes i for at sikre, at jeg derefter kan gribe såvel som overførsel fra taske til taske. Selvfølgelig kan jeg gøre det med enhver form for pose eller endda en ziplock -taske, men jeg kan godt lide at have noget lidt pænere at bringe disse produkter ind. Jeg placerer ligeledes min inhalator indeni, så det er vores egen rejsende medicinske pose såvel som Selvom disse produkter ikke er ‘sjove’ genstande, er de de vigtigste ting, jeg bringer på hverdagen.

Jeg har samlet en samling af poser i forskellige materialer såvel som størrelser, men da jeg opdagede denne Fendi -makeuppose i Terrycloth, kunne jeg ikke stoppe med at stirre. Jeg kan godt lide den brune version af denne pose, det føles som et legendarisk throwback -tilbehør. Terrycloth giver en ekstremt 70’erne stemning såvel som Fendi tilbyder den i både brun såvel som lyserød. Den udvendige Terrycloth har FF -temaet såvel som interiøret tilbyder en indvendig lomme.

Denne pose passer ikke til mine medicinske posebehov, da den virkelig er stor, men jeg kan altid opdage at bruge til en større pose (8,9 ″ L x 6,3 ″ H x 4,7 ″ d), såvel som dette kan bare være, hvad jeg linder at få . Dette er et af de produkter, der beder om at blive rørt, såvel som jeg billedet ved at bruge det i min bære, såvel som hvis jeg kræver en bærbar pude, tager den ud, fylder den, lægger hovedet ned, samt kalder det en dag. Eller tro på nøjagtigt, hvor fantastisk dine badeværelset makeup -selfies ville se ud med dette ganske lidt nummer på din tæller. Køb via Fendi for $ 770.

Leave a Reply

Your email address will not be published.