På mode er Hermes stadig din sikreste investering

for længe siden, jeg hævdede lidt om, hvorfor det også var sandsynligt, at jeg også kunne nævne unøjagtigt, for ikke at nævne unøjagtigt, for ikke at nævne unøjagtigt, for ikke at nævne unøjagtigt. Som den type reklameterminologi, der tilskynder forbrugerne til at overskole med produkter, der afskriver endnu meget hurtigere end biler. Det er stadig – i bedste fald, at købe mode er en investering i din egen glæde, såvel som det udbytte, det betaler, vil ikke være af den monetære sort. Hermes, det viser sig, bukker det mønster på to niveauer.

Sidste uge frigav Hermes sine indtægtsinfo i 2012 såvel som informerede os alle om, at det havde været et mere bannerår for det franske kraftcenter. Indkomsterne steg 18,5%, hvilket gjorde det til Hermes ‘mange rentable år nogensinde, med modesmykker den hurtigste udvidede sektor, ifølge Vogue UK. Tasker glædede sig dog over et udestående 22% spring i vækst, på toppen af ​​et år med selskab, der allerede sprintede for at følge med tilsyneladende ubegrænset efterspørgsel efter hvad som helst fra lærredet have -fejring til Alligator Birkins. Sammenlignet med forholdsvis fladt læderprodukter vækst på tværs af konkurrenter som Louis Vuitton, er antallet endnu meget mere bemærkelsesværdigt.

Det indebærer to ting. For det første, hvis du kan få dine penge omkring nogle Hermes -aktier, vil du sandsynligvis ikke være ked af det, du gjorde. (Det kan dog være lidt meget mere udfordrende end blot Efterspørgslen overgår stadig udbuddet på trods af en vis vækst på moderat forsyningsside fra Hermes; Hvis du har en bestemt taske i tankerne såvel som ikke er en anerkendt VIP, bliver du sandsynligvis nødt til at vente. Når du integrerer det med årlige omkostningsforøgelser, der fortsætter med at hæve værdien af ​​eksisterende Hermes-tasker, ender du med en omstændighed, hvor velplejede tasker, især Birkins, regelmæssigt tilbud til meget mere fra en tredje fest end de gør fra en Hermes -butik. Hvis du er den type person, der har $ 10.000 til at bruge på en helt ny taske, får du at vide, at du kræver at vente, muligvis måneder, måske er du måske den type person, der har et ekstra par tusind dollars for at undgå Linjen såvel som at købe en ny udseende taske fra en tredjepart.

På internetsalgsmarkedet ser ud til at bære den teori ud. High-end-steder som Moda Operandi såvel som Rue La La har rutinemæssigt salg, hvor auktionshuse tilbyder et udvalg af pre-ejede Hermes-tasker, hvis mest ønskelige er markeret over detailhandelen. Uundgåeligt flyver poserne fra online hylden, mange inden for timer efter lanceringen. Hvis du har pengene så godt som har tænkt på køb af en Birkin, koger det ned til der er praktisk talt faktisk ingen fare inkluderet – hvis du senere vælger det, passer det ikke så godt som du har smart til at videresælge, Du får sandsynligvis tilbage dine omkostninger. Mit råd ville dog være at købe nogle aktier i stedet. Du kan vende det til Louis Vuitton senere, når de altid telefonopkald dig.

[Billede gennem Moda Operandi]

Leave a Reply

Your email address will not be published.