Dette med det: Agent Provocateur såvel som Prada

Agent Provocateur Leopard Print Calf Hair Driving handsker, $ 500 ved hjælp af Net-A-Porter. Prada Calfskin Tote, $ 2500 ved hjælp af Neiman Marcus.

Gode ​​nyheder: Megs så godt som jeg er vendt tilbage til Manhattan! Dårlige nyheder: Vi kommer stadig tilbage så meget som hastighed, så tingene vil være lidt træg i dag såvel som så absolut tilbage til typisk i morgen, såvel som vi håber, at besøgende, der blev påvirket af orkanen Metode tilbage til normalitet. I øjeblikket vil jeg dog gerne bruge et øjeblik på at røre ved min modvilje mod sorte poser.

Sort er som farve en af ​​mine favoritter. Det har altid været, selv under ungdom, da en masse bit kvinder fawned over pink; Da alle andre i min allerførste klasse havde et par hvide Keds, havde jeg sorte. Men nu, da jeg bærer så meget sort tøj, føles brug af sort tilbehør såvel som sko bare virkelig … kedelig. Selv en sort taske så dejlig såvel som praktisk som Prada Calfskin -bæren kan ikke komme ind i min garderobe uden en god spilplan for at krydre den. Jeg tror, ​​at Agent Provocateur Leopard Print Calf Hair Driving -handsker ville gøre bare teknikken til efteråret.

Af en eller anden grund kiggede jeg et kig på disse dræberværdige drivhandsker såvel som ikke kunne tro noget, men “Disse krav til en sort håndtaske, stat!” Det afgørende ord er selvfølgelig “hånd”. Det visuelle af rødt læder såvel som leopard mod en sort baggrund fungerer kun, hvis ryggen er i nærheden, så hoboer såvel som totes er ude. Men med en taske, der er bragt ind i armen eller hånden, kommer hele look tilbage til en alder, hvor kvinder brugte handsker som attraktivt tilbehør, ikke kun sikkerhed mod kulden. Det er ekstremt gale mænd, ekstremt Hitchcock, såvel som jeg handler om det. Få handskerne med Net-A-Porter til $ 500 samt posen med Neiman Marcus for $ 2500.

Leave a Reply

Your email address will not be published.