Elsker det eller forlad det: Returneringen af ​​Dior Saddle Bag [Opdatering: Vi har nu amerikanske priser]

på mode, enhver form for genoplivning er et vanskeligt forslag, men især i håndtasker. Fordi tasker er så offentligt synlige og genkendelige, har specifikke tasker en tendens til at blive bundet til bestemte epoker i stedet for bare generelle typer poser. Det gør det vanskeligere at genoplive et tidligere design – selve tasken er måske for tæt knyttet til et år eller endda en sæson i populær hukommelse, selvom formen generelt, som en spandpose, kan genoplives med opdaterede detaljer af andre mærker . Det gør den forestående tilbagevenden af ​​Dior Saddle Bag endnu vanskeligere: ikke kun er den tæt knyttet til en håndfuld år i modehistorien, men dens form er hele lodtrækningen. Hvis nogen vil bringe udseendet tilbage, skal det være Dior.

Det er præcis, hvad Dior har sat sig for at gøre, og de udgivne poser lander i butikkerne 19. juli. Og efter min skøn er de tro mod originalen, ned til de korte skulderstropper, der var populære på mange poser i midten -2000s, men er siden for det meste faldet ude af fordel. Der er en vis indikation af, at de korte stropper kommer tilbage, i det mindste blandt de hardcore trend-følgningssæt (ahem, Kendall Jenner), men det er uklart fra produktlisterne på Diors site, hvis posen også kommer med en længere stroppemulighed til at placere Købere, der er interesseret i modernisering. Tasken er ofte afbildet med længere stropper, både på landingsbanen og i reklame, men Dior, som de fleste andre mærker, tilbyder yderligere stroppemuligheder, der kan købes separat, som den typisk stilarter med sine poser. Det ser ud til, at i det mindste nogle versioner af posen er udstyret med længere, specielle stropper.

Baseret på feedback på vores Purseforums Dior -sektion ser det ud til, at der er to yderligere ændringer fra originalen, både til de almindelige og mini -størrelser, der vil være tilgængelige: en magnetisk snap -lukning i stedet for den forrige velcro og ruskind i stedet for tekstil. Det er vanvittigt at tænke på en luksuspose, der har en velcro -lukning i den nærmeste fortid, men det er også en detalje, der viser, hvor underligt alt var for ti eller 15 år siden.

Jeg var aldrig en stor fan af Dior -sadlen under det oprindelige løb, men jeg kan meget tydeligt huske, hvor mange mennesker der var i det, især på vores pungforum. Diskussionen om dets afkast på webstedet har generelt været positiv, med folk, der spekulerer i priser, og hvilke versioner der kan komme til butikkerne. Og jeg må indrømme, jeg føler mig lidt mere nysgerrig efter posen selv – især med den længere rem, det formår at føle både nostalgisk og moderne, og på grund af den unikke form er der virkelig intet andet lignende derude. Vi ved ikke, hvordan amerikanske priser vil være, men det er tilstrækkeligt at sige, at posen vil være dyrere, end den var i 2006.

Så nu vil vi høre fra dig: Var du en Dior Saddle Bag -fan for mange år siden, og er du begejstret for, at det er tilbage?

[Opdatering] Vi har nu hørt tilbage fra Dior om prisfastsættelse for den mellemstore størrelse af sadlen. I logo -stof koster det $ 2.850, mens almindeligt læder i samme størrelse koster $ 3.250.

Leave a Reply

Your email address will not be published.