Først kommer tasker, så kommer baby: baby pige pungblog er på vej !!

Ja, du læser det korrekt! Efter 11 års pung, otte års ægteskab, flere bevægelser, store personlige og professionelle milepæle, adskillige poser, der er købt og endda meget flere tasker diskuteret, er Vlad og jeg så glade for at meddele, at vi vil byde en babypige i slutningen af ​​november!

Jeg har ønsket at være mor, fordi jeg var ung, og bedst, da Vlad og jeg blev gift, var jeg klar til at få børn i det øjeblik. Men kort efter, at vi var gift, valgte vi at flytte til NYC, og med min personlighed og byens dille, vidste jeg, at jeg var nødt til at være et sted lidt meget mere zen for at begynde moderskabet. (Plus, jeg er heldig at have muligheden for at arbejde overalt, så jeg ville vente på det bedste øjeblik.) I det sidste efterår var jeg ved at dele et meget andet personligt indlæg med dig om rejsen med at prøve at få Gravid, som ikke var det nemmeste for os. Men ligesom jeg begyndte at skrive dette indlæg, opdagede jeg, at jeg var gravid! Jeg har altid været meget åben med vores læsere og planlagt at dele meget mere på den rejse snart, fordi jeg tror, ​​at vi kan hjælpe hinanden ved at tale åbent. Først ville jeg dog starte med den store afsløring!

Jeg kan ikke engang sætte ord på, hvor begejstret jeg er at være mor til denne lille pige, der vokser inde i mig! Jeg har oplevet hele dagen morgenkvalme i første trimester og har følt hendes bevægelser og små sparker de sidste par uger, og jeg kiggede på kalenderen og indså, at jeg lige havde passeret 22-ugers mærket. Jeg antog altid, at Vlad ville have en søn, men jeg kan fortælle dig, at han har været så begejstret over det faktum, at vi har en datter; At se ham gys over mig og min voksende mave er den søde.

Jeg er også nødt til at dele historien om denne lille taske, fordi den er helt sjov og absurd.

Da Vlad og jeg talte ægteskab og allerede kørte pungblog, vidste jeg, at jeg ville have en familie og håbede på, at en lille pige skulle dele mine tasker med. Jeg havde fundet et medlem på Purseforum, der havde et foto af sin datter med en Louis Vuitton Small Sac HL -taske, og jeg vidste, at jeg ville have en til min fremtidige datter.

Spol frem et par år, og jeg hørte rygter om, at denne taske skulle afbrydes. Vi var i en Louis Vuitton -butik på det tidspunkt, og butikken havde en af ​​de sidste på lager for virksomheden. Jeg var ikke gravid og prøvede ikke at være gravid, men jeg måtte have denne taske.

Vlad troede, at jeg var sindssyg, og for at være ærlig var jeg virkelig slags. Jeg har haft denne taske i kassen i mit skab i årevis, og det sker bare så, at vores første barn er en lille pige – en passende punglog, der slutter til denne taske, og begynder for os.

Jeg ser frem til at dele meget mere med dig i hele denne næste fase af vores liv, og jeg er sikker på, at det vil ændre mine håndtaske -køb også, hvad jeg bærer inde i mine tasker og videre. Her er at håbe, at hun elsker håndtasker-min samling ville være fantastisk til at spille dress-up. Uanset hvad er jeg så glad for at vide, at vores liv bliver meget meget mere udmattende og meget anderledes, med en meget mere lille person i november!

Leave a Reply

Your email address will not be published.