Et nærmere kig på Louis Vuitton Petite Malle Bag

Jeg er ikke sikker på, hvornår utroligt lille – Borderline upraktisk, virkelig – Bags blev en ting, men i disse dage ser det ud til at Louis Vuittons mange populære tasker starter med ord “petite.” Og fra et prissynspunkt er disse poser også tilfældigvis blandt de mest elegante poser med Louis Vuittons nuværende lineup. Selvom jeg bestemt har en lyst til næsten alle disse charmerende designs, der taler fra et budgetperspektiv, kan jeg ikke engang overveje at tilføje dem til min samling. Selv stadig er det sjovt at spille påklædning med disse fantastiske små damer, og hvis nogen skulle tilbyde mig en på et sølvfad, tror du bedst, at jeg ville tage det. For dem af jer, der kan gøre en af ​​disse skønheder til dine, meget mere magt til dig. For Dreamers og de potentielle købere har vi i dag en godbid: et grundigt kig på Louis Vuitton Petite Malle.

Selvom denne taske har været omkring blokken lidt – blev formen først identificeret på Vuitton Runway tilbage i 2014 – jeg undrer mig stadig over, hvor smuk den virkelig er. Modelleret efter Vuittons klassestammer er Petite Malle næsten som at få et stykke Vuittons rige historie. I betragtning af at dens frigivelse har Nicolas Ghesquière skabt og introduceret masser af iterationer af denne populære lille bagagerum.

I foråret/sommeren 2018 genimages Petite Malle med blomsterapplikationer i kalveskind over det klassiske Vuitton Monogram lærred. Jeg elsker denne version af Petite Malle, fordi selvom den er speciel og anderledes, har den stadig det klassiske LV -monogram lærred, som hvis jeg skulle få denne taske, ville være et afgørende aspekt ved at vælge en! Selvom jeg vil sige, at den metalliske EPI -læderversion også er sensationel. Detaljerne om denne taske er det, der virkelig gør hele forskellen. Alt fra Calfskin -læderbeklædning til Gold Metallic Trunk Hardware, denne taske er tankevækkende oprettet og smuk udført.

Den petite malle kan bæres-kryds-krop med den aftagelige rem, eller den kan bæres som en kobling, der tager dig fra dag til nat. Selvom denne taske er usædvanligt lille, så fungerer den for de fleste ikke i løbet af dagen. Hvis du virkelig ønsker at få det til at fungere, kan du ved at placere dit ID, kreditresultaterskort og nogle kontanter i det indvendige kortslot og derefter bære dine blotte nødvendigheder. For mig var det en lille notebook + pen, min iPhone 6s (sans case), en læbestift, et rør af aquaphor og mine troværdige stråleforbaner i en tynd mikrofiberpose. Hvis jeg var på vej til brunch eller tilbragte dagen i byen med venner, kunne jeg komme forbi med lige nedenfor, selvom jeg ved, at mange mennesker ikke kunne bære en taske dette lille til et dagtimerne look.

Tasken er foret i kalveskind og har en indvendig spaltelomme, lige stor nok til kort. De samlede dimensioner er 4,4 ″ L x 7,9 ″ W x 2,2 ″ D. Denne version af Petite Malle retails for $ 5.750 ved hjælp af Louis Vuitton.

Skudt på Ludlow Hotel NYC

Leave a Reply

Your email address will not be published.