Louis Vuitton på Los Angeles Moca

Velkommen tilbage til tirsdage med Twiggers!

Nogle af de mest succesrige Louis Vuitton -pungelinjer har været dem, hvor Takashi Murakami arbejdede sammen med Marc Jacobs. Den multicolore linje, Cherry Blossom Line, Panda samt Cerises var alle værkerne fra den japanske popartist Murakamis værker. De smilende kirsebær fra Cerises -linjen var det, der først trak mig ind i en Louis Vuitton -butik, men desværre var jeg så godt sent så godt som de blev helt tilbudt. Nu er Murakami såvel som Louis Vuitton slået sammen igen, denne gang omkring at sælge begrænset udgave (rygter om kun at være et antal hundrede stykker) Louis Vuitton -tilbehør samt poser på Takashi Murakami -skærmen på Los Angeles Moca (Museum of moderne kunst).

De nyligt frigivne stykker inkluderer genindførelse af Louis Vuitton ‘Hands’ -skiltet vist på fronten af ​​Monogram-lærredet Neverfull-tasken (tilgængelig i PM, MM, såvel som GM-størrelser) såvel som Porte Monnaie Ronde. Derudover har Murakami ligeledes introduceret en ny karakter kaldet ‘Chibi Kinoko’, som betyder lidt svamp. Denne bit champignon fyr er blevet sat på fronten af ​​en dagsorden, der tilbydes i det traditionelle monogram lærred ud over det sorte såvel som hvide multicolore lærred.

Den dårlige nyhed er, at jeg online i Mellemamerika (hjemsted for køer såvel som majs) såvel som ikke vil være i stand til at komme ud til LA, før produkterne tilbyder ud. Derudover vil butikken afstå fra at udføre gebyrsendinger. Derfor, hvis du opstår online i Los Angeles -området, skynder dig at MOCA så hurtigt som du potentielt kan. Husk dog, at der er en grænse på to produkter pr. Person.

Priser:
Neverfull PM $ 860
NeverFull MM $ 940
NeverFull GM $ 960
Porte Monnaie Ronde $ 270
Monogram lærredsprogram $ 500
Sort / hvid flerfarvet program $ 700

Besøg: www.moca.org for mere information.

Leave a Reply

Your email address will not be published.