De hårdeste røde poser under $ 150

glædede helligdage, punglog! Når vi handler efter, kan du glæde os af det årlige munter taske for at tilføje til din rotation.

Men at tænke på dette er en af ​​de mest dyre tider af året, jeg forstår, at du måske ikke ønsker at bruge et par tusind dollars på en ny vare. Det er her disse fattige børn kommer ind.

Da Red er en vigtig feriefarve, tog jeg den på mig at afslutte et valg af stilfulde såvel som omkostningseffektive røde poser. Resultaterne er behagelige!

Husk, at tasker på en budgetplan på $ 150 (eller mindre!) Gav mig ikke meget at vælge imellem. (Stol på mig, jeg kiggede overalt.) Ærligt, at sammensætte denne fortegnelse var ikke så grundlæggende, som jeg først troede, da valg under $ 150 var få såvel såvel som langt imellem på mange større websteder. (Skuffende, jeg ved)

Frygt dog ikke! De poser, jeg opdagede, er garanterede showstoppere. Hvem ved, måske en af ​​dem vil endte med at være din plus-en til en feriefest eller husholdningssamling.

Hvilken er din favorit? Den Aqua Croc-Embossed Carry Pose giver mig alvorlig Louis Vuitton Pochette Vibes. Som også Topshop. (Perfekt til Valentinsdag, alias en to-for-en!)

Nordstrom Ryder Croc præget læderhold ($ 99)

Aqua Croc-Embossed Carry Pose ($ 48)

Sole Society Tyll Velvet Crossbody Pouch ($ 60)

Topshop Tiny Lily Heart Purse ($ 48)

Nordstrom Crystal Handel Hold ($ 99)

Nina Desyre Crystal Minaudière ($ 78)

Halogen X Atlantic-Pacific Artificial Fur Heart Bag ($ 79)

Aqua Snakeskin-Embossed Crossbody ($ 48)

Leave a Reply

Your email address will not be published.