Coach Madison Floral Audrey

Vi taler fortsat om forårsmønstre i håndtasker, der er helt klart mange. Vi har bragt dig historier på denim såvel som perforeret læder, såvel som i dag vil jeg fortælle dig om en mere tendens; blomstermønstre. Normalt dækker vi denne instruktørpose på Purseblog Savvy, men jeg ønskede virkelig at fungere dette på Purseblog.

Coach -tasker får temmelig lidt flack fra masser af pungentusiaster. Ud over at dette kan være tilfældet, er instruktøren fortsat det brand, der starter masser af menneskers pung besættelse på deres metode til andre mærker, mens de forbliver go-to-mærket også for masser af. Faktisk var min allerførste taske en instruktørpose.

I de sidste par år har jeg ønsket, at den retning, instruktøren har taget. Samlingen er så forskelligartet, det er enkelt at opdage en taske, der passer til forskellige smag såvel som ønsker. Lige her er vi sammen med instruktøren Madison Floral Audrey så godt som jeg er forelsket. Jeg er normalt ikke tiltrukket af blomsterprintposer, men med foråret rundt om hjørnet, da jeg ser meget mere blomsterprint, genkender jeg også nøjagtigt, hvor meget jeg vil have en.

Kombinationen er romantisk, hvor det feminine pulserende blomstertrykte lærred bliver accenteret med guldmetallisk læderbeklædning. Jeg har lige fået en ny blomstertrykket pudebetræk til vores sofa fra Williams Sonoma, der minder mig om denne taske. Jeg stirrer fortsat på puden såvel som at indse, at jeg ikke længere kan bekæmpe min gamle modvilje mod blomsterprint, jeg accepterer det nu.

En anden grund til, at jeg kan lide konceptet med denne taske, er, da det er en trendy stil, som du måske ikke bærer året rundt, så det er bedst ikke at bruge tusinder på en tendens. Dimensioner er 11,5 L x 8,25 h x 6,5 W. Der er også både tophåndtag såvel som en aftagelig bærestrop. Få med instruktør for $ 358 (de har den lilla version).

Vil du eller ikke have en blomstertrykket taske?

Leave a Reply

Your email address will not be published.