Et kig på Gucci Les Pommes Collection

Dagens Gucci er defineret af en legende, finurlig natur. En, der overskrider, hvordan vi som håndtasker elskere så huset i fortiden. Alligevel har den kreative direktør Alessandro Michele gjort et utroligt stykke arbejde med at smelte sammen sin finurlige-cool-stil med husets ikoniske og etagerede brand-DNA. Og uden tvivl er et af de mest genkendelige elementer i huset den ikoniske GG Supreme Monogram Print.

Siden hans udnævnelse på Gucci har Michele tage den ikoniske House Classic og genimaginerede det en overflod af måder. Fra blomster og frugtagtig til de finurlige karakterer i Doraeman og mere har Michele ingen mangel på ideer, når det kommer til at genoplive GG Supreme. Nu ser vi på den seneste gengivelse fra huset, Gucci Les Pommes Collection.

Frugt og grøntsager er blevet moderne huskoder og er ment som et nikk til Guccis legende spirt. Klassiske husemblemer smeltet med sjove, finurlige detaljer giver en finurlig samling af håndtasker, RTW og tilbehør med den nyligt introducerede Les Pommes -samling. Selvom dette ikke er første gang, vi har set Guccis ikoniske GG Supreme Canvas få en frugtagtig frisk makeover, er denne version lidt mere animeret og kitschy, med trykte æbler, der pryder Gucci’s fanfavoritposer som Ophidia, Padloack, Duffle og mere. Og hvis du foretrækker et lille tilbehør, er der altid en kortkasse eller tegnebog. Priserne på håndtasker spænder fra $ 1.200 til $ 2.700. Køb Gucci Les Pommes -samlingen her og se mere nedenfor.

Hængelock les pommes mini taske
via Gucci

$ 1.200

Hængelås les pommes rygsæk
via Gucci

$ 1.980

Hængelock les pommes mini taske
via Gucci

$ 1.200

Leave a Reply

Your email address will not be published.