Hvilken taske ligner tæt stjernefrugt?

ofte et tilbehørdesign fanger vores øje og minder os om noget andet end Arm Candy. Og det er netop det, der skete med mig, da jeg så disse bæreposer. Dimensioner er større end en stjernefrugt (4,5 ″ x 8 ″), men alvorligt minder hele designet fuldstændigt om den tropiske frugt. Faktisk fra enhver vinkel er jeg sikker på, at jeg tjekker Star Fruit’s læderfætter.

Det er tid for dig at tage på din håndtaske -tænkningskappe og fortælle mig, om du kan navngive den taske!

Ok, så denne var virkelig vanskelig, og jeg er temmelig overbevist om, at mange af jer blev stumpet. Hvis du gættede hjelm lang, har du ret. Hjelm Lang tilføjede for nylig tasker til deres samling, der blev mødt med blandede anmeldelser. Loki -tasken havde Pod Zipper -funktionen på fronten, hvilket virkelig får posen til at stikke ud (de fleste er delt i deres tankegang om det som en god eller dårlig ting).

Helmut Lang Syn Carry -tasken er den stjernefrugtformede taske, der stjæler showet ideelt nu. Denne læder pod-formede bærepose har en justerbar flettet læderrem og lynlås lukning. Det er også helt underligt. Odd er ikke altid en dårlig ting, da ofte underligt bare indikerer forskellige og forskellige kan være godt. Jeg kan ikke fuldt ud dele min idé på denne taske, før jeg springer ind i Barneys for at prøve den på, men for Ideel nu kan jeg give udtryk for, at det ligner stjernefrugt for mig. Hvor mange andre tasker kan du sige det om?

Køb ved hjælp af Barneys for $ 495 for aborre læder og $ 350 for kalv læder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.