Purseblog spørger: Matcher du dine sko til din taske?

Jeg tror på mig selv som noget af en maksimalist; Den påklædning, jeg kan lide det allerbedste, er ofte det påklædning, hvor intet matcher såvel som hvad der står fra hinanden på egen hånd. Det er ligeledes en hurtig metode til at ligne et totalt crackhead, men hej, jeg købte fodlange neonrosa-fjerøreringe i går. Jeg kom over enhver form for selvbevidsthed eller frygt for at se fjollet ud for længe siden.

Forudsigeligt er jeg ikke en sko-til-purse-matcher. Ikke engang tæt på. Hvad mere er, metoden til at matche alt dit tilbehør til alle andre strejker mig som noget, som detailmarkedet kogte længe tilbage som en metode til at tilbyde flere ting til en enkelt kunde. Men hvad med dig? Min følelse af stil er næppe monolitisk eller “korrekt” på nogen form for måde. Tager du en mere positiv tilgang til matching? Har du nogensinde købt sko, siden de blev lavet til at matche din nye taske?

Hvis du kan lide Blue Suede såvel som matchende tilbehør, kan Alexander McQueen Chant -pyntet hobo såvel som Alexander McQueen Skull Platform Pumps være din hastighed. Du kan få dem begge til $ 3150 samt $ 1195 gennem Neiman Marcus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.