Den næste must-have Louis Vuitton Bag: Trio Pouch

Multi Pouch Bag-dille tog tilbehørverdenen med storm, og der er ikke noget tegn på, at den går overalt. Louis Vuitton startede besættelsen med sin multi pochette -taske, og andre mærker fulgte inklusive Prada og Chanel. Mens disse poser forlader adskillige med stærke meninger, vil mærker ikke gå glip af at drage fordel af denne tendens, og Louis Vuitton har en anden mulighed, der kan synge for dit multi-pouch kærlige hjerte.

Introduktion af Louis Vuitton Trio Pouch, der kom ud lige før det nye år og hurtigt har vokset sin helt egen kult efter. Jeg fangede først vinden i denne taske på vores forum og har fulgt tråden med adskillige medlemmer, der indsender billeder af deres trio -poseposer, fordi dens frigivelse. De tre forskellige poser (rektangulære, firkantede og runde) findes i tre variationer af Louis Vuittons monogram lærred. Guldtone LV-cirkel lynlåser beskyttede hver pose til håndlaget, der giver mulighed for at bære alle sammen, eller fjerne og bære dem af sig selv eller fastgøre til en anden taske.

Vores forummedlemmer har ikke kun uploadet fotos af deres trio -poseposer, men delte også, hvad der passer inde. Konsensus er den store pose ville være langt bedre, hvis den bare var lidt større, da den er slank og ikke kan holde meget. Mange kan få deres telefon ind, men uden en telefonsag, der ville gøre den for voluminøs. Medium pose kan passe til kontanter, kort eller et par mindre læbe gloser. Og den runde sag kan passe til AirPods eller bilens vigtige FOB, men ikke en større vigtig ring med FOB. Jeg er i lejren for altid at have brug for meget mere plads, men masser af medlemmer af vores forum fandt disse poser større og meget mere funktionelle, end de først troede.

Da trioposen først blev frigivet, blev den pris til $ 1250. Mens denne pris blev betragtet som høj, brød nogle af vores forummedlemmer prisen på en måde, der gjorde det forsvarligt, som om hver pose blev solgt separat, ville de koste omkring $ 300- $ 400. Kort efter udgivelsen hævede Louis Vuitton imidlertid prisen yderligere $ 100 til en pris på $ 1350 gennem Louisvuitton.com. Hvis du har svært ved at spore det ned, sælges det også på FashionPhile.

Hvad synes du om Louis Vuitton Trio Pouch – er dette lige så godt som Multi Pochette, eller efterlader den dig undervejet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.