En lille anmodning fra Louis Vuitton: Lav også kvinders tasker i Monogram Eclipse!

Jeg kan godt lide sort. Da jeg var fem år gammel, fortalte jeg, at institutionen støtter rådgiver ved børnehave, der positionerede, at sort var min foretrukne farve, såvel som hun endte med at blive bekymret. Da alle de andre bitkvinder på legepladsen havde lidt hvide Keds, havde jeg lidt sorte Keds. Selv som voksen er min garderobe hovedsageligt sort, såvel som at bruge noget brunt eller solbrune i specifikt får mig til at føle, at jeg klæder mig i en andens tøj. Det har altid været lidt af en hindring for mig, der ender med at blive en fuldgyldig Louis Vuitton Stan; Mærkets populære monogram såvel som Damier-lærreder er begge brunbaserede. Vuitton har en helt god sort version af sin en masse populære tryk i sort såvel som grå, men der er dog en fangst: monogram Eclipse, som det kaldes, er en ret ny udvikling såvel som kun reserveret til mænds tasker. Jeg er lige her for impotent at kræve, at det også springer til kvindernes linje.

Jeg har virkelig håbet, at Monogram Eclipse ville udvide sin eksistens til mærkets kvindes linje i betragtning af at det materielle debuterede et antal år tilbage i løbet af en af ​​LVs mænds landingsbaneshow, men indtil jeg så et af jer nævne dit håb for udsigterne i Kommentarer fra endnu et indlæg, jeg var ikke klar over nøjagtigt, hvor frygteligt jeg ønskede, at det skulle ske. Det fik MEG’er på samme måde til at chime ind med nøjagtigt, hvor meget hun kunne lide kvinders tasker i monogramformørkelse, såvel som pludselig følte jeg mig præget: Hvorfor kan vi ikke have Black Louis Vuitton Monogram i meget mere feminine stilarter?

Så Louis Vuitton, hvis du læser dette (og jeg forstår, at du læser dette): Tænk på at kaste den brune-averse blandt os en knogle. Såvel som hvis du ikke er Louis Vuitton, men snarere en af ​​vores rutinemæssige besøgende, der endnu ikke er bekendt med monogram Eclipse, kan du inspicere en masse fremragende poser såvel som små læderprodukter i materialet herunder. De er alle fra mænds samling, men virkelig, hvorfor kræver tasker et køn?

Louis Vuitton Bumbag
$ 1.530 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton District Messenger Bag PM
$ 1.270 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Eye-Trunk iPhone-sag
$ 1.180 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Keepall 45 taske
$ 1.800 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Messenger pm Voyager taske
2.230 $ ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Odyssey Messenger Bag PM
$ 1.870 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Pochette Voyage Bag MM
$955 by means of Louis Vuitton

Louis Vuitton Porte Cartes Double Card Holder
$ 295 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Rivets kæde tegnebog
$805 by means of Louis Vuitton

Louis Vuitton Steamer rygsæk
$2,810 by means of Louis Vuitton

Louis Vuitton Tote
$2,510 by means of Louis Vuitton

Louis Vuitton Zippy XL Wallet
$1,250 by means of Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published.