Du kan bestemt ikke beskylde berømtheder for at have falske poser denne uge

, når en Chanel -taske fortæller dig, at den er 100% Chanel, skal du bestemt tage det med sit ord. Det er enklere at stole på den Chanel-taske, når den er på armen på en ordentlig A-lister, selvfølgelig. Også med Saint Laurent og Louis Vuitton tasker. Berømtheder var især delvis til alle disse let identificerbare, selvreferentielle og ofte replikerede stilarter denne uge.

Alessandra Ambrosio
Saint Laurent Beach Tote
$ 795 gennem Saks
Alessandra Ambrosio bar for nylig dette lærred Saint Laurent Beach Tote til LAX. Som du måske har mistanke om, er denne tote en af ​​de mest overkommelige Saint Laurent -tasker, du kan købe. Men igen er det bare et lærredstot med kalveskindlæder accenter.

Beyoncé
Blood & Honey Mink -kobling
Dronning Bey bar dette meget relatable Blood & Honey Mink-pelsgreb til den turnerende fest, hun kastede for sit besætning i NYC. Overraskende er dette greb ikke helt udsolgt, ifølge mærkets websted. Det er også en fuld grand meget mere end lignende minkblod og honningposer af grunde, der for evigt vil forblive et mysterium.

Hilary Duff
Louis Vuitton Speedy
For ikke at glemme, at Hilary Duff giver plads i sin episke håndtaske -samling/hjerte til Louis Vuitton. Hun bar for nylig denne klassiske Louis Vuitton hurtigt til middag ved fangst i LA.

Kourtney Kardashian
Hermès Birkin
Shop Hermès Birkins gennem Vestiaire Collective
Her er Kourtney Kardashian, der ankommer hjem fra Paris med sin 30 cm White Birkin. Som du kan se, øger Kardashians deres sikkerhed af grunde, som vi alle kan forstå.

Kris Jenner
Hermès Crocodile Birkin
Shop Hermès Birkins gennem Vestiaire Collective
Og her er Kris Jenner og hendes BF Corey Gamble, der går mod Kims sted efter hendes tilbagevenden fra Paris med en gul Croc Birkin. Deres sikkerheds- og sikkerhedspersonale tager bestemt ikke nogen chancer i denne uge.

Kristen Stewart
Chanel Shearling Tote
Shop Chanel tasker gennem Vestiaire Collective
På en meget lettere note har vi en meget vigtig berømthedshårnyhedsopdatering: Kristen Stewart er nu en Platinum Blonde. Paps fandt, at hun forlod sit hotel med denne umiskendelige autentiske Chanel Shearling Tote. Tasker lyver ikke.

La La Anthony
Givenchy Antigona taske
$ 2.435 gennem Nordstrom
La La Anthony bar for nylig denne konventionelle sorte læder Givenchy Antigona -taske til BFF Kim Kardashians NYC -lejlighed. Paraden med berømtheder, vi ser, tjekker ind på Kim K., vil meget sandsynligt strække sig ind i næste uge.

Mindy Kaling
Chanel klassisk klap taske
Shop Chanel tasker gennem Vestiaire Collective
Endelig er her Minday Kaling, der dobbeltposer det, når hun efterlader udsigten i NYC. Hun har en sort læder Chanel klassisk klappose på den ene arm, og en Louis Vuitton Neverfull -tote på den anden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.