Er logoet som mønster på dets metode ud?

I løbet af det sidste år såvel som et halvt af de mest tvivlsomme mønstre, vi har dækket, er logoet besættelse. Når det vedrører logoer, føler mange mennesker sig stærkt i begge retninger – du kan enten lide dem, eller du kan ikke lide dem. Fra Fendi såvel som Louis Vuitton til Balenciaga såvel som Burberry har næsten ethvert brand indbetalt logo -manien i de sidste to år.

Fra omkring logoprint til i dit ansigt, store såvel som i gebyrlogo-hardware, har mærker ikke været sky med at promovere deres navne på hvad som helst fra punge såvel som tech-situationer til denim såvel som T-shirts. Fendi frigav en hel logo-centreret samling i slutningen af ​​2018, hvilket hjalp brandets popularitet med at øge eksponentielt i 2019, ifølge Lyst.

Derudover blev logo -lignende produkter fra både Chloé såvel som Gucci værdsat af forbrugerne, hvilket hjalp begge mærker med at hoppe i popularitet med forbrugere. Selvom det er ironisk at tro, at 2000’erne begyndte med logoet som såvel som 2010’erne endte med det, når vi ser på, hvad der skal finde senere på året, ser det ud til, at logoer kan være på deres metode ude.

Personligt er jeg ikke imod logoer, såvel som det er sandsynligvis, da jeg som ægte 90’erne baby kom i alderen i de tidlige 2000’ere ideelle midt i logo -besættelsen. De ekstremt allerførste tasker, jeg lyster over, var monogramposer fra forskellige designermærker. Når det vedrører logoer, er nogle af de sande klassikere, for eksempel Louis Vuittons berømte monogram lærred, der er forankret i rig historie. Uanset om logoer er tendens eller ej, vil Monogram Canvas altid være en gå til nogle.

Når man ser tilbage på landingsbaneshows i den sidste måned, ser det ud til, at designere tager en anden teknik til den senere halvdel af 2020, med Fendi med at fokusere mindre på sit FF -logo såvel som meget mere på nye versioner af sin fan foretrækkes Silhuetter. Derudover kastede både Chloé såvel som Valentino sig væk fra sin, noget aggressive, store logo -hardware til efteråret, når det igen antyder, at logoet er på sin metode ud.

Er du parat til at se logohypen dø ned?

Leave a Reply

Your email address will not be published.