Oscar de la Renta Taylor Bag

En af de sidste Oscar de la Renta -håndtasker, vi dækkede på Purseblog (bortset siden. Undskyld til alle jer for at have forladt Oscar de la Renta fra vores side og undskylder Oscar selv, fordi vi elsker dig! Nu er det tid til en genindførelse til Oscar de la Renta-tasker, og det kommer på bare det ideelle tidspunkt. Fordi for et par år siden huskede jeg ikke at elske hans tilbehørskollektion så meget som jeg gør nu, så nu kan jeg rave om hans kreative geni.

Med sit lette design, luxe materialer og chic finish har Oscar de la Renta Taylor taske fanget vores opmærksomhed.

Alle har brug for en god hverdagspose, det er noget, vi taler om ofte på punglog og fokuserer på for vores læsere. Når jeg får e -mails, der spørger om, hvilken slags taske jeg vil fortælle nogen at købe, afhænger det virkelig af, hvad du har brug for. Taylor passer til definitionen af ​​en hverdagslig bærbar taske og en go-to-klassiker. Der er flere versioner af Taylor, inklusive smuk eksotisk strudshud, som ikke kun kan bruges til adskillige sæsoner, men adskillige år.

Hvis du vil tilføje en hverdagspose til din garderobe, ville jeg vælge Deerskin Taylor. Alle Taylor -poserne har håndlavede håndtag, som jeg absolut elsker. Det snoede håndtag, lavet af læder og kæde, tilføjer den ideelle pause i et let design. I sidste ende tilføjer aftalen med stil uden at være alt for trendy. Taskens krop er let og rummelig. På indersiden finder du logofor, en lynlåslomme og en mobiltelefonlomme.

I deerskin er hvid, rød, sort og brun tilgængelig. Der er også en lærredsversion, der passer perfekt til de naturlige materialer -tendens. Og selvfølgelig er der struds, som jeg ikke kan sige andet end det er ekstremt smukt. De sidste to versioner af Taylor inkluderer Python og en virkelig interessant mosaiko broderet guld lammeskindversion. Dimensionerne falder også på linje med ideen om, at dette er en ideel hverdagspose, der måler 16 ″ W x 11 ″ H x 5 ″ d. Hvad det kommer til, er hvilket materiale/farve på Oscar de la Renta Taylor -tasken er bedst for dig.

Jeg elsker personligt Red Deerskin -versionen, da rød er en farve, der er hård for ideel, og Oscar valgte en skygge, der er helt sassy.

Alle er tilgængelige via Oscar de la Renta Online. Canvas $ 1.690, Deerskin $ 1.590, broderet $ 2.190, Python $ 2.950 og struds $ 5.450.

Deerskin (White) – $ 1.590,00

Leave a Reply

Your email address will not be published.