Får det på internetforsendelsen af ​​at købe en pung, der får processen?

Da jeg bad Megs såvel som Kaitlin om at komponere om fordele såvel som ulemper ved forsendelseskøb versus mursten og mørtelbutikker, var det uger før det uundgåelige covid-19-udbrud. I løbet af få dage skiftede livet, som vi forstår det unægteligt. Dyrede regionale restauranter lukket over hele landet (og verden) ud over samlingsområder – det være sig filmtatre, nydelse af spillesteder, parker samt strande, træningsstudier såvel som ud over – at mange af os også holder tæt på som kære for vores hjerter.

Dette dilemma forstår ingen grænser. Det har så godt som vil fortsætte med at påvirke alle overalt. Ud over det forstår jeg, at mange af jer ønsker at bevare en slags normalitet, da vi alle handler med en usikker fremtid såvel som at tilpasse sig mange dage derhjemme. Jeg håber, at vi med denne prøvende tid ikke mister det, der får os til at gnistre. Hos Purseblog er vores ligesom såvel som affinitet for avancerede læderprodukter noget, der bringer lys, latter såvel som sjovt for vores daglige liv.

Mens jeg er træt af at shoppe på nogen måde ideel nu, er jeg en fast tro på at gennemse for sjælen! Rulning af punge er et risikofri område-virkelig en af ​​de eneste platforme på nettet, hvor en coronavirus-post ikke dukker op. Ofte er det sundt (og nødvendigt) at afbryde forbindelsen.

Når det er sagt, på internettets køb – især med forsendelsesgiganter som FashionPhile, Stockx, er RealReal, Rebag, Anns storslåede fund såvel som Yoogis garderobe – meget mere passende end nogensinde. At tænke på mange af os vil tilbringe de næste uger (eller måneder) hjemmebundet, er den eneste metode til * potentielt * få en pungreparation med et på internetkøb. (Jeg ser for mig forsendelse vil blive bremset, afhængigt af nøjagtigt, hvordan dette udbrud udvikler sig. En masse sandsynligt vil det stadig være muligt at foretage et på internetkøbet.)

Men tager det at komme på internettet væk fra pungekøbsoplevelsen? Jeg forstår, at vi ikke har et mulighed ideal nu, men når livet formodentlig vender tilbage til det normale, har vi chancen for at gennemse designerbutikker, SIP Champagne samt prøve forskellige punge, før vi foretager et køb. Åh præcis, hvordan jeg aldrig vil tage det (eller noget andet) til godkendt igen.

Når man køber forsendelse, forsvinder alt dette imidlertid. I stedet banker du på sandheden, at du får en taske til en brøkdel af prisen. Der er selvfølgelig undtagelser. Nogle på internetforsendelsesbutikkerne har åbnet pop-up-butikker i større byer, herunder New York, Los Angeles, samt Miami. Selvom de muligvis ikke tilbyder som ekstravagant af en oplevelse sammenlignet med en butik, er det stadig den næste fineste ting.

Hvor afgørende er oplevelsen, når man får en håndtaske? Er det virkelig noget, eller i sidste ende er det næsten posen? Personligt vil jeg vælge at hælde mig et glas hvidvin såvel som at shoppe på Internettet-forståelse af, at jeg er ved at spare større penge med at købe brugte-kontra omkostninger dobbelt (eller endda tredobbelt) beløbet på et brand -ny pluk ved en butik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.