Introduktion af den nye Christian Louboutin Passage Shopping Fringe Tote

Røde såler kan være Christian Louboutins underskrift, men han gør også ganske indtryk i håndtaskernes verden. Vi er allerede fortrolige med mærkets spidsede koblinger og den søde velgørenheds bærepose, og den nyeste tilføjelse til Louboutin -håndtaskeren er linjen med passageposer. Passageposerne er tydeligt kendt for deres bueformede emaljerede håndtag, som blev inspireret af arkitekturen af ​​Galerie Véro-Dodat i Paris. I foråret 2015 har vi noget nyt at se frem til fra Passage Handbag Line: Passage Shopping Fringe Tote. Jeg var heldig nok til at tage det til et testdrev.

Ligesom de andre passageposer, har denne tote den signaturbueformede håndtag med “Louboutin” -signaturgraveringen i bunden af ​​håndtaget, samt en række frynser på hver slid, hvilket giver det en sjov, bohemsk følelse. Det rummelige interiør indeholder Louboutins signaturrøde foring sammen med et mine yndlingsaspekter af denne tote: flere rum og en delende lynlåspose. Min eneste klage er imidlertid på grund af hardware og frynser, posen er en klemme tung, før jeg lægger noget i; Når jeg først har tilføjet alle mine ting, følte det dog ikke nogen tungere end mine tasker normalt.

Som du ved fra mit Saint Laurent -dilemma, kan jeg være meget betyder med tekstur på mine tasker, og endda meget mere, når det vedrører mine hverdagsposer. De har en tendens til at slå, mellem overdreven og daglig pendling til arbejde, så jeg har brug for noget, der kan holde op til min travle livsstil; Denne tote passer absolut regningen. Denne taske er lavet af groft kornet kalv læder, så læderet ældes godt over tid såvel som tilgiv for eventuelle ridser (eller lejlighedsvis overdreven).

Når jeg bruger denne tote til arbejde, er jeg i stand til at passe til alle mine væsentlige ting med noget plads til overs. Et af mine yndlingsaspekter af denne taske er de valgfri bærebånd; At bære denne taske på min bære er fantastisk til arbejde, men jeg kan også nemt bære denne taske off-timer til et slankt, sofistikeret look, når jeg først gemmer stropperne og holder den ved de øverste håndtag.

Hvis du prøver at finde en dagligdags arbejdspose, der kan tage dig fra kontoret til cocktails og fester efter arbejde, tror jeg, du har fundet din kamp! (Og det gjorde jeg også).

Køb din gennem Christian Louboutin eller Bergdorf Goodman for $ 2.450.

Leave a Reply

Your email address will not be published.