Køb nu, fordi rygterne hvirvler om en Chanel -prisstigning

prisstigninger for de store mærker ser ud til at ramme samme tid i år, og det er ikke godt for nogen person på markedet for en ny taske . Først fortalte vi dig, at Hermès øgede sine allerede stejle priser i begyndelsen af ​​året, næste kom rygterne om Louis Vuitton -prisstigningen, og nu er det Chanel.

Amanda leverede for nylig en oversigt over masser af Chanel -rygterne, vi har læst på Purseforum, men prisstigningen var ikke inkluderet. Nu har vi flere købere på TPF -videresendelse af oplysninger fra deres Chanel Sales Associates om en prisstigning, der kommer, og snart.

Sammen med nyheden om prisstigningen får nogle fortalt, at produktionen af ​​brandets klassiske tasker vil falde, hvilket indikerer længere ventelister for nogle af de mest sough-efter-klassiske tasker, inklusive de meget ønskede quiltede børneposer.

Imidlertid er dette rygte kun et rygte -ideal nu. Der blev fortalt et forummedlemmer, at stigningen ville ske 1. marts, men den første i måneden er kommet og gået, og priserne forbliver de samme. Nogle har fået besked om at forvente 15. marts, og endnu andre har fået at vide, at det ikke vil ske før efteråret, men at når det gør det, vil det være meget mere end den normale høj-single-cifrede stigning, som vi normalt ser for Mærker som Chanel.

Rygter omkring prisstigninger kan variere meget under opførelsen, men det er næsten en sikkerhed, at der kommer en stigning af en eller anden art. Hvis du har haft øje med et stykke og tænkte på at købe, er det nu tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.