Purseforum Roundup – 3. juni

Velkommen til juni, taskeelskere, samt sige tak til dig for at blive medlem af Junes allerførste Purseforum Roundup. Denne uge tog vi lang tid at se på sko såvel som derefter fortsatte med at se Céline, instruktør såvel som mere. Vi er glade for, at du kom med i denne uge for at se, hvad vi fandt!

Juni er generelt måneden for bryllupper, så vi troede, at vi ville sparke det af med dette vidunderlige skud fra Jourai, der valgte patent Valentino Rockstuds til sit nylige bryllup. Rockstud er en af ​​de mest fremtrædende sko på markedet i øjeblikket, så det er ingen tvivl om, at showet os din Valentino Rockstuds -tråd er altid på toppen af ​​hitlisterne i sko sko sko. Hvis du er fan af Rockstud eller tror på at foretage dit allerførste køb, skal du inspicere i Valentino Shoes -underforummet for at tjekke ud på denne varme stil.

Hvis du er nysgerrig efter Valentinos andre sko -tilbud, har vi dig dækket i denne tråd, og af programmet har vores anbefalingsbibliotek alt hvad du har brug for at forstå (inklusive fremragende prisfastsættelse af Intel) til at shoppe efter din foretrukne Valentino -stil.

Når vi taler om sko, har vi masser af andre sko i glassko. Vi opdagede disse pragtfulde hangisis, der tilhørte Shopjulynn i Manolo Blahnik -tråden, såvel som der er masser meget mere storslåede Manolos, hvor disse kom fra!

I Céline har den aktuelle købetråd altid de seneste poser, som vores medlemmer har tilføjet deres samlinger. Denne lille bagage vedrører os fra Jackosabel, såvel som du kan opdage meget flere tasker såvel som sko i denne tråd, inklusive denne vidunderlige hvide kassepose fra Purpelinlin.

Når vi taler om den dejlige Céline -boks, delte Yinnie sin nye kasse i en fantastisk mørk mursten – en sensationel farve på en utrolig elegant taske. For at se nøjagtigt, hvordan vores medlemmer styler deres Célines, er din Céline i actiontråd et must-see. En af vores foretrukne tasker er Celine -trioen, såvel som vi har en tråd, der er afsat til denne nyttige taske -ideal her. Sørg for at inspicere denne lavendel -appel fra sexyladyy – det er bedst til enhver form for sæson!

Hvis du tjekket her, forstår du, at vi elsker små læderprodukter (SLG’er), såvel som vi opdagede en masse af dem i instruktøren denne uge. Denne vidunderlige bit batch vedrører os fra en tråd på den tynde tote; Kreativt medlem MorewineLease valgte disse sammen med sin nye taske, visualiseret her.

I din nye instruktørtråd identificerede vi denne lækker sadel læder crosby carryall fra glamourlove. Denne tråd har gode tilbud på de aktuelle tilbud fra coach sammen med forudkældet såvel som Vintage-opdager også. Vi tror, ​​du vil glæde dig over at se på, hvad der er nyt.

Fru Baggins delte sin fremragende nomad i hvilken instruktørpose er du med i dag tråden, så godt som det er lige så godt at ikke vise jer. Vi kan godt lide dette hurtige ild-kig på vores medlemmers poser.

Vi vandrede hen til appelbaren og opdagede nogle gode godbidder i den nylige appelkøbstråd: Loveydovey35 gik til byen på La Mer, såvel som dette køb vedrører os også nogle rave anmeldelser. Vi har ligeledes et usædvanligt betydeligt neglepleje -subforum, chock fuld af farveprøver, evalueringer såvel som negleplejetips. Du kan ligeledes opdage, hvad du kræver for dine makeup -behov i kosmetikunderummet, hvor vi ligeledes har betydelige tråde, der er afsat til Chanel, Dior, Urban Decay såvel som mere.

Husk, at der ligeledes er masser af ikke-modeområder at se på Purseforum. Denne uge har Game of Thrones -tråden i tv såvel som biograf været hektisk med strømmen fra de skøre unge i de syv kongeriger. Vores medlemmer følger ligeledes med alle husmødre i franchisen, såvel som Dallas er et særligt varmt emne denne uge. Ligeledes på legepladsen kan du inspicere i de nuværende begivenheder i så meget som det øjeblik, som ofte har nogle livlige diskussioner såvel som debat. Denne uges billede er fra den tilfældige fotostråd, endnu en foretrukken placering at besøge, især hvis du er fan af tilfældighed. (Tak for Tulip -felterne, South Tampa).

Vi håber, at denne roundup af tasker såvel som meget mere har sparket din juni ud til en moderigtigt god start. Hav en fantastisk weekend såvel som uge fremover. Vi kommer tilbage i næste uge med meget mere fra Purseforum. Vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published.