Nyheder: Fra Hermes til Eternity

for dem af jer, der har eller dem af jer, der vil, er der en fantastisk kort artikel om kunsthåndværkerne bag Hermes i Vanity Fair. Med omkostningsmærket på en Birkin, der starter omkring $ 7.000 nu, kan adskillige mennesker stille spørgsmålstegn ved, hvorfor det store omkostningsmærke. Kunstværkerne arbejder omhyggeligt på hver Birkin, koster mellem 18 til 25 timer og producerer det. Paris -arbejdsrummet skaber kun fem Birkins om ugen, som derefter leveres over hele verden. Det giver nu mening, hvorfor ventelisterne er så lange. Alligevel går high-end omkostninger fortsat med taget. Folk ser ud til at have ikke noget problem koster over $ 1000 på en håndtaske, som to år tilbage syntes stejl. En taske på $ 2500 er den nye $ 1000 taske. Hvornår slutter det?

For næsten to århundreder siden kan en kongelig kroning blive forsinket, indtil ankomsten af ​​dens udsøgt syede Hermã¨s vognfittings, ligesom i dag selv de rigeste kvinder skulle vente på en udsøgt syet Hermã¨s Birkin -taske. Med den familiedrevne franske forretning, der går til en sjette generation, kronikerer forfatteren sin stigning til verdensomspændende fremtrædende karakter, hvor en moderne æstetisk tilfredsstiller de ydmyge værktøjer ”” tradition.

I 28 år, fra 1978 til 2006, kom den mest citerbare stemme i detailhandlen ”” Pragmatic, Poetic ”” fra Jean-Louis Dumas, lederen af ​​en virksomhed, der i enhver anden metode taler med sine hænder. Det er en gammel forretning med en protestantisk rygsøjle såvel som en parisisk perfektionisme, en af ​​de ældste familieejede og kontrollerede forretning i Frankrig. Dets navn alene beder sukk af ønske blandt dem, der ved, såvel som dem, der er i forstå, kører spændingen fra den franske husmor til fashionista til dronning (begge slags), fra social klatrer til olympisk rytter til C.E.O. Selve navnet er et suk, en flyvning såvel som dets passende udtale bør ofte undervises. “Air-Mez” ”” som i Messenger-gud med vingede sandaler. Rampete, vittig, genial Hermés.

”Vi har ikke en politik for image, vi har en produktpolitik.”

Læs hele den korte artikel på Vanity Fair {Link}

Leave a Reply

Your email address will not be published.