Få et smugkig på Louis Vuittons kommende før-efterår 2018-kollektion

Louis Vuitton er det rigeste luksusmærke i verden-og det er ikke tæt-så under normale omstændigheder kan vi stole på LV til at gøre ting i et stort vej. Dens shows er altid begivenheder, der afholdes i globale vartegn som Louvre eller på brandets egen Frank Gehry-designede Louis Vuitton Foundation Building. For før efterår 2018 har Vuitton dog taget en mere skaleret-back-tilgang, hvor han kun valgte at frigive 15 Lookbook-billeder til offentligheden.

Af de 15 billeder indeholder kun syv poser, og flere af dem er versioner af den populære, bagageruminspirerede Petite Malle-kobling eller den hatboksinspirerede Petite Boite Chapeau i nye versioner. Der er relativt lidt monogram lærred, men du bemærker det mest på en version af den hurtige, der smelter sammen med kontrasterende sort læder; Kombinationen af ​​monogram lærred og farvede læder har været et stort hit for Vuitton i de seneste sæsoner.

Det er svært at få et omfattende kig på, hvordan samlingen vil føles, pose-vis fra disse billeder, men du kan tjekke dem nedenfor. Så snart vi ser flere fotos fra før efteråret 2018, opdaterer vi dig.

[Billeder via Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published.