Kris Jenner har et skab bare til sin Hermès -kollektion

Hele Kardashian -familien elsker Hermès -tasker lige så meget som alle andre berømtheder, jeg kan tænke på. Mens Kim elsker sine Birkins lige så meget som den næste Kardashian, bærer Kris Matriarch konstant Hermès -tasker; For nylig gjorde vi matematikken for at se, hvor meget Kris Jenners Hermès -kollektion er værd (tip: over $ 500.000). Med det i tankerne er det passende, at Kris var medlem af klanen for at få et helt skab bygget ud bare til hendes Hermès -kollektion, og vi nogle af billederne af hendes nye håndtaskehimmel.

Tidligere denne måned tog Kylie Jenner, dronning af Snapchat, til sin konto for at dele et kig på Kris’s Kloset. (Jeg kunne ikke modstå.) Inde i det perfekt rene, slanke hvide skab var mange af de poser, vi har set Kris overføre gennem årene, ud over nogle aldrig før set stykker. Hver store hylde har Hermès -poser perfekt koblet og placeret. Der er masser af Birkins sammen med andre efterspurgte poser som Hermès Kelly og forskellige koblinger fra mærket.

Fokuspunktet for walk-in-skabet er neonskilt, der læser “har brug for penge til Birkin” fra Los Angeles-kunstneren Beau Dunn. Dette slogan er en vittighed blandt håndtaskeelskere og har været i nogen tid; ”Brug for penge til håndtasker” (eller en bestemt taske) er blevet opdaget på profilsider af vores Purseforum -medlemmer i årevis. Kunstneren ved, at dette tegn kan forårsage en ganske reaktion; Det er en del af hendes “næste generation” -kollektion, der bytter ud hverdagens overlevelsesartikler som mad, vand og husly til glamourøse alternativer som Birkins, Botox og Breast Implants.

Fotos af skabet viser Beau Dunn, der poserer med sit stykke. Der er også Peeks Kylie Jenner -aktier på hendes Snapchat, som hjælper med at sætte perspektiv på alle Kris’s Hermès -tasker på et sted. Hvad angår poserne, er det omfattende. Der er klassiske sorte birkins sammen med masser af eksotik. Jeg håber bare en dag, Kris vil lade os ind i hendes skab for at tage fotos – hun er trods alt en taskeelsker som os. Det hele er så over toppen, men vi vidste allerede, hvor meget Kris Jenner elsker håndtasker, så det er virkelig ikke så overraskende.

[Billeder via Harper’s Bazaar, skudt af Randy Tran]

Leave a Reply

Your email address will not be published.