Handle hurtigt, hvis du vil eje et stykke #guccihallucination

, da jeg flyttede til ‘burbs og tilbringer mine eftermiddage gå til parken for at skubbe Millie på gyngen, er min mængde mode -tale aftaget, sammenlignet med at bo i Navet til det hele i NYC. Men når andre mennesker lærer om, hvad vi gør, bliver jeg næsten altid spurgt, hvilket brand der er varmt lige nu, og mange mennesker vil tale med mig om Gucci. Uanset om du bor i en enorm, modecentrisk by eller i en lille by, hvis du følger, hvad der sker på mode, ved du, at Gucci er på toppen af ​​spillet.

Gucci, under Alessandro Michele, har samarbejdet med kunstnere i en række samlinger med begrænset udgave, og den seneste lige faldt på Gucci.com. Introduktion af #Guccihallucination, en samling af skjorter og sweatshirts med kunstværker af Ignasi Monreal.

Der er ni skjorter og ni sweatshirts, der tilbydes i sammenbruddet med forskellige farver og illustrationer på hver. Helt ærligt, hvis jeg kunne, ville jeg købe en af ​​hver. Jeg finder, at nogle modesamarbejde er alt for mode-y (det er ikke nødvendigvis et ord, men du føler mig), hvor det ville føles som om jeg måske prøver for hårdt ved at bære noget fra linjen, fordi det bare ikke ville matche med min afslappet personlig stil. Men disse stykker er den rigtige kombination af øjeblikkelig mode med en øjeblikkelig klassisk stemning til dem, der både føler vintage og nuværende. Hver vare kommer i speciel emballage, der skildrer illustrationen, der matcher skjorten inde.

Det er svært for mig at vælge favoritter, men jeg elsker virkelig denne grønne skjorte med tre kvinder klædt i udseende fra foråret 2018-kollektion En overdimensioneret version af denne hvide sweatshirt, der har en vintage fornemmelse. Ulempen? Prisen er ikke, hvad jeg kunne lide, at det skulle være, hvilket stort set kunne siges om alt, hvad jeg vil). Skjorterne er $ 790 og sweatshirts er $ 1.400. Prisen forhindrer dog ikke, at disse varer sælger hurtigt ud, så hvis du vil tilføje en til din garderobe, ville jeg gøre det nu.

Shop #guccihallucination på gucci.com nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.