I nyhederne: Tilbage til Institution Awesome

er ikke kun de ‘voksne’, der dishing meget flere penge på designerbeklædning, men nu er unge også. Såvel som dette indikerer, at de unge forældre er klar til at bruge penge på designerbeklædninger såvel som punge for at deres børn kan tage i skole. Mens en Jansport -rygsæk var norm, da jeg var i skole, bringer kvinder nu designer punge som instruktør såvel som Louis Vuitton. Mens denim ser tilbage såvel som afslappet, kan et par ægte religiøse overbevisninger denim løbe omkring $ 250. Designer nuancer, tøj såvel som tilbehør sportes af tweens såvel som teenagere, hvilket indikerer, at en hel generation af unge mener, at dette er metoden til at gå. Denne historie fokuserer på området Orange County, Californien, men denne designereksplosion sker landsdækkende.

For dem af jer med tweens såvel som teenagere, hvad sendte du dine unge tilbage til institutionen iført? Det er absolut absurd, at 15 -årige har denim denne udgift $ 250, solbriller, der udgifter $ 300, samt en pung, der koster $ 500?

Mange teenagere, der blev undersøgt, var tilbøjelige til at kæmpe for designermærker lige så meget som enhver form for trendy voksen. Kvinder leverede Juicy Couture, Coach, Chanel såvel som L.A.M.B som foretrukne mærker, ud over standard surfmærker som Roxy såvel som Volcom. Kvinder erklærede ligeledes, at de foretrak Pink af Victorias trick som en meget mere økonomisk alternativ til Juicy Couture, med linjens komfortable, pige svedbukser såvel som søde grafiske tees. Syv for al menneskehed såvel som ægte religiøse overbevisninger var fremtrædende denimmærker.

Læs hele indlægget på OC Register

Leave a Reply

Your email address will not be published.