Overraskende, eller måske ikke, Hermes-meddelelser Meget kvartal Sales Boost

Jeg kan ikke vælge, om denne nyhed er modintuitiv eller ej, men Forbes rapporterer, at Hermes vil offentliggøre et løft i salget i det allerførste kvartal Af 2009 følte en tid, hvor adskillige sælgere såvel som mærker følte en big-time salgsknusning. Hvorfor det?

Salgsforøgelsen er ikke over hele verden. Salget faldt beskedent i Europa såvel som oplevet en dobbeltcifret tilbagegang i luksus-goder-besat Japan, men mærket øgede store tilstrækkelige i ikke-japanske Asien til meget mere end at omfatte for at reducere andre steder. Boosterne blev hovedsageligt set i Sydkorea såvel som Kina, som adskillige markedsovervågere betragter som noget af en sidste grænse af avanceret detailhandel.

Så hvad fortæller dette os? Allerede og fremmest burde vi alle huske, at indikationer på udholdenhed i det verdensomspændende økonomiske klima sandsynligvis indebærer store ting for dem af os i Amerika. Vores økonomiske klima er ekstremt sammenkoblet med andre nationer, især Kina, såvel som vi ikke kan begynde at gøre en betydelig helbredelse uden indikationer, der handler, er ligeledes parat til at flytte fremover økonomisk. Salgsforøgelser af avancerede produkter indebærer, at forbrugere i andre lande føler sig positive i den retning, hvor det økonomiske klima er på vej, såvel som måske en smule af denne forbrugertillid vil gnide af på andre markeder. Endelig er det en fantastisk markør for alle virksomheder, at der stadig er tilgængelige markeder, der koster penge. At opdage dem kan være en udfordring, men det kan så godt som vil blive gjort. Så tillykke, Hermes, med et spil, der var godt spillet.

Artikel gennem Forbes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.