De masser af poser med Reese Witherspoon

Jeg har haft en alvorlig pige-crush på Reese Witherspoon i betragtning af at jeg først nød grusomme intentioner. Jeg blev forelsket i hende og Ryan Phillippe i dette film og elskede, at de var et par og startede den bedste lille familie sammen. Reese og Ryan varede ikke, men Reese er fortsat en af ​​de førende damer i Hollywood og er respekteret i branchen. Hendes søde-som-en-knap-look og elegant holdning efterlader hendes sandsynlighed meget høj. For nylig gifte sig til Jim Toth, tilføjede Reese et andet bundt af lykke til sin familie.

Hvad angår Reese’s stil, ja, hun gør regelmæssigt overskrifter for alt fra hendes hverdagsudseende til sine nætter på den røde løber. Sandheden skal siges, hendes håndtaske-spil er et af de mest afrundede og bedste, jeg har set. Læn dig tilbage, slap af og slyng over de masser af poser med Reese Witherspoon. Jeg mener, hvem elsker ikke hende?

Spekulerer du nogensinde på, hvor mange berømtheder du går forbi i lufthavnen? Jeg gør. Reese rejser regelmæssigt, og hun starter denne serie med sin Fendi Doctor Vitello -taske. Shop Fendi ved hjælp af Neiman Marcus.

Jeg kan ikke få nok af Reese’s Pooch eller hendes Yves Saint Laurent Muse to taske – sådan et fantastisk par. Shop YSL ved hjælp af Net-A-Porter.

Reese har en måde at få utroligt afslappet til at se utroligt cool ud. Denne gang blev hun identificeret shopping og bærer hende 3.1 Phillip Lim Page -taske. Shop 3.1 Phillip Lim ved hjælp af ShopBop.

Reese graver helt klart den denim-på-denim-look så meget som jeg gør. Denne gang er hendes valgte taske Alexander Wang Rocco. Shop Alexander Wang ved hjælp af Shopbop.

En af de bedste poser Bottega Veneta Makes er Cabat og Reese er en stor fan. Denne version var meget svær at finde, men selvfølgelig har Reese den. Shop Bottega Veneta ved hjælp af Net-A-Porter.

Reese’s stil udstråler klasse, som kan ses med hendes celine lille bærepose i klassisk sort. Shop Celine ved hjælp af Kirna Zabete.

Reese er en familie kvinde, og i mange af disse fotos kan hun ses med sine charmerende børn. Hendes datter Ava kanaliserer sin mors stil på dette foto, og Reese topper hendes look med Marc Jacobs Klein Quiltet rammepose. Shop Marc Jacobs ved hjælp af Net-A-Porter.

Ved at forblive mode fremad, elsker Reese også at bære en taske fra designeren, som alle pinter for nu: Givenchy. Hendes valg er den Givenchy Pandora Billy Messenger -taske. Shop Givenchy -tasker ved hjælp af Barneys.

Reese elsker helt klart sin Givenchy -taske, hun er blevet identificeret med at bære den ofte. Shop Givenchy -tasker ved hjælp af Barneys.

Altid med et smil på hendes ansigt og altid med en fantastisk taske, denne gang er det Lanvin glædede Sac Partage Carry -taske. Shop lanvin tasker ved hjælp af net-a-porter.

Tal om Arm Candy – denne Chanel -taske er fantastisk!

Reese er fan af Lanvin, og for en mindre dagspose vælger Reese for Lanvin Amalia. Shop lanvin tasker ved hjælp af net-a-porter.

Reese bærer Chloe konstant. Hendes valgte taske til dette tøj var Chloe Marcie. Shop Chloe-tasker ved hjælp af Net-A-Porter.

Chic og klassisk elsker Reese sin Bottega Veneta Veneta Hobo. Shop Bottega Veneta ved hjælp af Net-A-Porter.

Det er ikke en af ​​de mest populære Chloe -tasker, men Chloe Elsie Lame Carry -taske er et smukt stykke. Shop Chloe ved hjælp af Net-A-Porter.

Perfekt på trend elsker Reese at bære sin Celine -bagage -tote – og jeg elsker også denne taske på hende! Shop Celine ved hjælp af Kirna Zabete.

Hvor sød er Reese? Her er hun i Ray-Bans med sin Hermes Garden Tote, en grundlæggende taske, der er fantastisk til daglig brug.

En anden Givenchy-taske og et andet perfekt i alt. Reese ser godt ud med sin Givenchy Nightingale. Shop Givenchy -tasker ved hjælp af Barneys.

Det ser ud til, at Reese er ret Chloe Fangirl. Hendes valgte taske på denne dag, en Python Chloe Paraty. Shop Chloe-tasker ved hjælp af Net-A-Porter.

Har vi set Reese uden solbriller på endnu? Hun elsker sunnier, og hun elsker designerposer. Jeg ser absolut, hvorfor Reese elsker Lanvin og hendes Lanvin JL -taske fungerer godt med hendes stil. Shop lanvin tasker ved hjælp af net-a-porter.

Jeg er så glad for at se hende med en Valentino Rockstud -tote, jeg har lyst til, at hendes samling ikke ville være komplet uden den. Shop Valentino ved hjælp af Net-A-Porter.

En lille sort taske og et stort smil, dette billede er en af ​​mine favoritter for Reese!

Hendes familiebilleder smelter mit hjerte, og det gør hendes loewe Amazona -taske, jeg vil fortsætte med at ønske en.

Reese bærer stadig nogle gamle tasker, som denne Lanvin Kansas -taske, som er fra år tilbage. Shop lanvin tasker ved hjælp af net-a-porter.

For ikke længe siden fødte Reese sit tredje barn (hendes første med New Hubby Jim Toth). Hun ser lige så stor gravid ud og med sin Fendi 2jours elite taske. Shop Fendi -tasker ved hjælp af Neiman Marcus.

Dette er et af mine yndlingsudseende på Reese, Demure og Raffined. Hun bærer hende Row Day Luxe -tasken meget godt. Køb rækken ved hjælp af Net-A-Porter.

Og igen blev Reese identificeret med hende Row Bag. Tres chic.

Den altid da da ikke-takkelige mor er regelmæssigt snappet på hendes børns aktivIties, og hun holder sit tilbehørsspil stærkt. På sin søns fodboldkamp valgte Reese sin bi-farve Celine Cabas Tote. Shop Celine ved hjælp af Kirna Zabete.

Ikke kun deltager hun på sine børnsspil, men hun melder sig også frivilligt som Snack Mom. I den ene arm bærer hun en pose orange skiver, og den anden hendes skræddersyede Louis Vuitton Monogram Neverfull.

Crap, dette billede suger, men pointen er, at Reese elsker Bottega Veneta Cabats. Shop Bottega Veneta ved hjælp af Net-A-Porter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.