Hvilken taske er du mange begejstrede for at bære i efteråret?

Selvom jeg lige kom tilbage fra min daglige gåtur og kaffepaus, hvor jeg undgik pletter af den varme sol til den skyggefulde side af gaden, kan jeg ikke se bort fra, at efteråret er lige rundt om hjørnet. Det føles ikke som det endnu, men jeg ved, at det snart vil, og jeg længes efter kolde efterårsspadser, fantastiske morgenløb, handel med min iskaffe til Hot Americanos og en weekend -road trip til Upstate New York.

Mens mange af mine tasker er sæsonløse, og jeg bærer dem hele året rundt, er jeg begejstret over at bryde min Saint Laurent Sac de Jour Nano i Red Croc, som jeg tilfældigt ikke har brugt hele sommeren. Det er ikke, at rød ikke er en farve, som jeg betragter en året rundt farvetone, det er, og faktisk synes jeg, at rødt fungerer som en fantastisk neutral, men jeg bærer simpelthen andre farver, som pastelgul, lilla og blå, det Mesh ikke rigtig godt med rødt. Således sad min fyrige røde lille dame tålmodig i mit skab og ventede på at få hendes sejrende tilbage (hæng derinde, skat, det kommer!).

Saint Laurent Sac de Jour Nano i præget Croc
via FashionPhile

Shop nu

Jeg er også begejstret over udsigten til at tilføje en ny taske til min samling, og det sker før, end jeg forventede. Efter at have valgt ikke at trække penge fra besparelser og vælge at sælge mine NeverFull og andre diverse genstande fra mit skab, har jeg afsat penge for at tilføje et helt nyt stykke til min samling, og jeg er så begejstret for det! Jeg har allerede lavet mig, men indtil videre lader jeg jer alle tage dine gæt på, hvad det vil være (tip: Jeg har talt meget om det!). Jeg afslører det her snart, men indtil da vil jeg vide:

Hvilken taske er du mange begejstrede for at bære i efteråret? Bliver du (ingen ordspil beregnet) forelsket i en taske fra din nuværende samling, eller tilføjer du et nyt stykke i din rotation?

Leave a Reply

Your email address will not be published.