Christopher Kon Jaime Large Hobo

Dette er spændende! Bluefly hentede lige en ny designer. En ny designer, som jeg kun har hørt lidt om, men jeg er så taknemmelig for at se, at han er blevet hentet af et stort sted som Bluefly. Jeg kunne kun forestille mig, at den rush, som en designer skal føle, når en online detailbutik, eller en hvilken som helst stor afsætningsmulighed, der henter din linje.

Nå, på min egen måde følte jeg en følelse af spænding at se denne designer og flere af hans design på Bluefly. Den første taske, der sprang ud mod mig, var Christopher Kon Jaime store hobo.

For mange af jer derude kan du synes, at denne taske er kedelig, men jeg synes, den er temmelig forfriskende. Formen er en, du har set før, men det er plissering langs fronten og bagpå, der gør denne taske værd et andet blik. Jeg er temmelig sikker på, at læderet er lige så berørbart som det er fra dette lagerbillede. Jeg ville gå efter denne taske i blåt, men du kan også få den i sort. Drop på 8 ″ får mig til at tro, at det ville være OK på din skulder, men jeg er temmelig sikker på, at jeg i stedet ville bære den på min arm. Alligevel er den bedste ting ved denne taske, at den kombinerer et klassisk look med bare lidt af et trendy aspekt. Køb gennem Bluefly for $ 255.

Leave a Reply

Your email address will not be published.