Brand Spotlight: Delvaux

Vi dækker så mange tasker såvel som så mange mærker på pungblog, men vi har ikke dybt dybt ned i Delvaux, såvel som det er en bjørnetjeneste til at posere elskere. Delvaux er det ældste fine high-end læderprodukter hjem i verden, der blev oprettet i 1829 i Bruxelles, Belgien. Til sammenligning blev Louis Vuitton etableret i 1854 såvel som Hermès i 1837. Delvaux producerer håndlavede læderprodukter, der fortsætter med at stå tidens prøve, men det flyver under radaren sammenlignet med et par af dets samtidige.

Mærket laver smukke stykker, såvel som jeg ser flere af dem, har jeg opdaget mig selv at falde ned i Delvaux -kaninhullet. Siden starten har Delvaux haft sine Ateliers i Belgien såvel som Frankrig, hvilket betyder, at nøjagtigt den samme høje kvalitet såvel som håndværk fortsat er i spidsen for brandets identitet.

Den mest anerkendte taske fra mærket, Delvaux Le Brillant, blev produceret specielt til verdensmessen i 1958 i Bruxelles; Siden da er tasken set på utallige medlemmer af Belgiens kongelige husstand såvel som ud over. Delvaux ‘omkostninger er en smule lavere end Hermès viser imidlertid den høje kvalitet såvel som håndværk af hvert design. Nedenfor er poser fra foråret sommer 2015 såvel som du kan
Shop Delvaux via Barneys New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published.