Bottega Veneta The Knot Leather Clutch

Ummmm. Dette, mine venner, er den allerførste gang, jeg har været fuldstændig forvirret med en Bottega Veneta knude -kobling. Jeg må indrømme, jeg føler mig fuldstændigt, 100% uden tvivl, forelsket i knude -koblinger, da de først og fortsatte med at dukke op. Designet af disse koblinger var ikke helt unikt, og faktisk gentog designerne selv ved at gentage hinanden igen og igen. Imidlertid satte jeg pris på alle aspekter, som hver enkelt måtte give: læderet, detaljeringen, enkelheden, excentrisk ness (er det endda et ord?). Og så, og så stødte jeg på denne version, og jeg er ikke rigtig sikker.

Så folkens, her er aftalen – jeg kan virkelig godt lide denne kobling. Den praktisk talt centrerede side af mig kan dog ikke undgå at undre mig: Hvis jeg skulle købe en BV-knude-kobling, ville dette være den? Nu, hvis penge ikke var et problem, ville svaret være: ”Ja, selvfølgelig er det det”. Alligevel har ikke alle os den slags penge at kaste rundt.

Se, der er ingen, der benægter det faktum, at denne Bottega Veneta knude læderkoblingen er virkelig sød, feminin og flirtende. Jeg kan virkelig godt lide koblingen. Den lilla og lyserøde læder spiller hinanden på den perfekte forårstastiske måde. Dette er de farver, jeg elsker at se overalt i foråret. Den lilla skribbleffektsting giver denne voksne kobling en sjov vri. For at være ærlig har jeg set det samme design på en taske, jeg bar, da jeg var, måske 8 år gammel. Var det bv? Absolut ikke (ikke … knude, dejligt spil på ord, ikke?). Uanset hvad er denne taske virkelig stor, jeg er bare ikke sikker på som en BV-knudefri gal, hvis dette ville være den første, jeg ville sprænge til. Du? Køb via Net-A-Porter for $ 1180.

Leave a Reply

Your email address will not be published.