Udsigten til mindre: Louis Vuitton vs. Trainer

I nogle tilfælde, når vi har et kig efter mindre, blev den billigere taske tydeligt udviklet i billedet af den meget dyrere taske. Det er trods alt et af ansvaret for midtprismærker; Når man kigger, der er uden for rækkevidde for mange forbrugere, fortolker det i brandets æstetik og gør det meget mere tilgængeligt. Det var ikke, hvad der skete med træneren Willis taske og Louis Vuitton Eden Colorblock CrossBody, dog-Willis er en stil, der først blev introduceret for mange år siden, og genindførte flere sæsoner tilbage. Dette er simpelthen to poser til meget forskellige prispunkter, der deler en række æstetiske ligheder.

De samlede stilarter i de to poser er lidt forskellige-Louis Vuitton er meget meget mere struktureret, og EPI-læder er semi-matte, mens trænerindstillingen er lidt meget mere formbar og meget skinnende. De er begge funktionelt størrelser på tværboder, men med top-flap lukninger påført de respektive mærkers signaturlåse. De har begge også Bourgogne, den mest markante farve i øjeblikket, som vil tjene dig godt gennem vintersæsonen og ind i foråret.

Personligt vælger jeg Vuitton -indstillingen på grund af den solide struktur og sølvhardware, men Willis er en af ​​mine absolutte yndlings trænerposer (og det kommer også i nogle gode farveblokvariationer). Hvilken er din favorit?

Louis Vuitton Eden Crossbody Bag
$ 2.050 gennem Louis Vuitton

Coach Willis Bag
$ 298 gennem coach

Leave a Reply

Your email address will not be published.