Pas på en Hermes -omkostningsforøgelse i de kommende uger

Vi nyder ikke dårlige nyheder her, såvel som et omkostningsforøg er næsten den værste nyhed, som du nogensinde kan forvente at opdage på en pungblog. (Vi er heldige på den måde.) Desværre bringer det denne gang på året for Hermes -elskere, såvel som NYC -købsblog Mizhattan rapporterer, at vi kan forvente en åbenlys uptick i omkostninger for hvad som helst fra Birkins til Colliers de Chien til kolber til kolber til kolber til kolber til kolber . Præcis hvor meget? Det kommer an på.

Omkostningsforstærkningen ryktes at være mellem syv såvel som 10 procent, afhængigt af produktet, hvilket ville hæve omkostningerne ved brandets marquee-punge med over et tusind dollars pr. Det ser ud til, at boostet vil fase i begyndelsen af ​​enhver type dag nu såvel som at køre med begyndelsen af ​​februar, såvel som som Mizhattan nævner, det ser ud til at være rationel, at tasker ville være blandt de allerførste stykker at se vandreturen siden af Deres værdi i Hermes -produktopstillingen.

Hermes øgede ligeledes sine omkostninger i slutningen af ​​januar sidste år, såvel som det ser ud til, at mærket fortsætter med at gøre det, indtil markedet ikke bærer det mere. Birkins, Kellys såvel som alle Hermes ‘andre tasker flyver stadig fra hylderne så hurtige, som de kan skrues ud, det ser ud til, at vi har en metode til at gå før en afmatning. Gør omkostningsforøgelsen dig nogen form for mindre tilbøjelige til at få noget fra Hermes, eller er omkostningsforøgelser bare en del af at være en avanceret forbruger?

Leave a Reply

Your email address will not be published.