Coach genimagineres sin cashin bringer bære til foråret 2022

sent i sidste uge, på en lys, solrig såvel som Breezy eftermiddag, holdt træneren sin Spring 2022 -præsentation i Midtown Manhattan. Showet blev afholdt på Pier 76, gåafstand fra brandets kontor i New York City. Mens showet blev afholdt i Midtown, var samlingens stemning helt i centrum, hvor vi havde den slags enkle og lette cool-girl (eller fyr) stemning, som vi er kommet til at forvente af træner i disse dage. Samlingens RTW var en blanding af forhøjede grundlæggende elementer såvel som streetwear, der tilfredsstiller avancerede væsentlige ting. Præsentationen komplimenterede Collection’s Feeling fuldstændigt med skateboardere såvel som at begynde med et kitschy -klip fra træner -tv’er ‘offentlig gevinst adgang til programmering’, som er et teaterstykke på 90’erne tv såvel som infomercials.

Hvad angår tilbehøret, som vi er i orden her for, stjal en taske showet, såvel som det helt klart vil være et stort skub for mærket. I foråret 2022 er mærket dyppet i sine arkiver for at genopfinde sin cashin -bring. Totes navnebrorudvikler Bonnie Cashin, da han sagde:

“Den bedst designede pung i verden er papiropkøbsposen, så jeg forsøgte ikke at forbedre den”

Cashin var den allerførste hoveddesigner, der blev ansat af træner i 1962, og tænkes for mange på en pioner inden for amerikansk sportsbeklædning. Denne samling indeholdt forskellige ODE’er til hendes arv, såsom de lyse plaider såvel som houndstooth -tryk, der er trukket fra trænerarkiverne. Skønt den mest bemærkelsesværdige er selvfølgelig, at Cashin bringer tote, der optrådte på landingsbanen, der er bundet af design både mandlige såvel som kvinder. Den traditionelle såvel som minimalistiske form blev set i adskillige versioner, fra lyse såvel som stærke glatte læder til plaider, tweeds såvel som finurlige tryk, cashin bringer TOTEs lette form for det ideelle blanke lærred. Andre versioner indeholdt guldindrammede Kiss-låse, der hylder Cashins taske-stilarter fra fortiden.

Foruden Cashin-bringerne, der blev set på landingsbanen, frigav træner ligeledes en begrænset udgave af Buy-It-Now-stykker, der falder sammen med Spring 2022-præsentationen. Samlingen af ​​Buy-It-Now-stykker debuterede på nøjagtigt samme dag, da showet såvel som inkluderer en handsket læder cashin Bring Carry 22, som retails for $ 550, såvel som tilbydes på Coach.com såvel som i valgte butikker. Se poser fra landingsbanen nedenfor samt shop den specielle cashin bringer bæren foran sin officielle forår 2022 introducer nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.