Alexander Wang’s gør en af ​​Fall’s mest helt størrelse CrossBodies

Alexander Wang Raphael CrossBody, $ 680 via Neiman Marcus

For et par uger siden opdagede jeg, at jeg spiste frokost i Soho med en ven, mens Alexander Wang -prøvesalget var i fuld gang. Da vi gik forbi såvel som så, at der ikke var nogen linje, kunne vi dog hjælpe med at gå ind såvel som at stikke rundt. Jeg opdagede et par fantastiske sorte brokade -leggings fra Resort 2011, som jeg ikke kan vente med at bære, når vejrforholdet er køligt nok, men det, der fangede mit øje mest, var Alexander Wang Raphael CrossBody Bag.

Desværre, da dette er et efterår 2011 -stykke, var det ikke til salg. I stedet blev det bragt af et par af de kvinder, der arbejdede med salget, formodentlig for at holde de tasere, de helt sikkert har brug for for at holde et uregelmæssigt eksempler på salgspublikum under kontrol. Det tog al den selvstyring, jeg ikke havde til at snappe en af ​​en arbejdstager såvel som sprint så hurtigt som jeg måtte for Spring Street togstation. (Jeg ville aldrig have gjort det. Jeg ville have været taget ud ved at løbe ind i en turistgruppe, der stod fraværende midt på fortovet. Det er trods alt Soho.)

Da jeg diskuterede Meredith Wendells tasker tidligere i denne uge, nævnte jeg, at jeg fortæres af at opdage en taske, der er den absolut perfekte størrelse, såvel som denne Wang -stil passer til den beskrivelse til en T. På den typiske dag bringer jeg mine hemmeligheder med en Kortindehaver vedhæftet, min telefon såvel som iPod, mindst et par solbriller, en mini (og jeg mener mini) paraply samt en flad billfold. Ud over 10 tommer bred tror jeg virkelig, at alle disse ting ville være i form i denne bitpose komfortabelt. Det er en smule boxy, men ikke uattraktivt så, såvel som det giver det dybden, der er nødvendig for at bringe mere end hemmeligheder såvel som en telefon. Sæt denne bit crossbody øverst på min fortegnelse til efteråret. Køb med Neiman Marcus for $ 680.

Leave a Reply

Your email address will not be published.