Fendi Mia Chain Strap Hobo

Jeg har fået en tilståelse at gøre, før vi taler om denne taske: Min yndlingspose fra min personlige samling er en lilla hobo. Mine’s Balenciaga i stedet for Fendi, men det er sikkert at antage, at jeg har en smule bias, når det vedrører poser, der ligner Fendi Mia -kædestrophobo. Jeg har fundet, at min lilla hobo er så hjælpsom og let at bære, der forestiller sig, hvor mange forskellige tøj denne taske kunne vælge, er ikke særlig hård.

Mere end noget andet ser jeg imidlertid på denne taske som endnu mere bevis for, at Fendi endelig har ramt deres skridt, efter et par års søgning efter den bedste tone. Materialerne er pænt, logoet er der, men det er ikke grundlaget for hele tasken, og det ser ud som om, at mange forskellige kvinder ville være glade for at bære. Har vi gået ind i noget af en Fendi -renæssance?

Vi har drøftet denne mulige Fendi -genoplivning flere gange (inklusive tidligere denne uge med Fendi Floral Baguette), og jeg tror, ​​at jeg måske endelig har set nok til at tro det. Fendi har formået at ændre sin æstetiske fra overarbejdede og logo-ridet til klassisk og smuk med en lille flash af det uventede her og der, og jeg synes, det er en enorm forbedring.

Dette er bestemt ikke en af ​​deres landingsbaneposer, men det betyder ikke, at det burde ignoreres-forenklede, solidfarvede tasker i smukke læder sælger godt for praktisk talt ethvert brand, og jeg tror, ​​at denne hobo ud over hele MIA -linje, hvorfra den kommer, er et stærkt, klassisk fundament, hvorpå mærkets håndtaske -linje kan bygges. Køb gennem Nordstrom for $ 1590.

Leave a Reply

Your email address will not be published.