Introduktion: Katherine Kwei Punger

Et af mine allerførste stop, når man søger efter nye designere i pungverdenen, er Lux Couture. Lux Couture, kaldet Haute -området for designerhåndtasker, introducerer ofte arbejdet for nye designere, der til sidst navngiver sig selv. Menneskerne bag webstedet, som den fantastiske Sari Brown, er på toppen af ​​spillet. Sari introducerede mig for de spektakulære stilarter bag den nye designer Katherine Kwei, såvel som det er tydeligt med det omhyggelige håndværk såvel som seje stilarter, som disse punge helt sikkert er et hit. Lux Couture sammensætter en fantastisk bio til Kwei, som kan tjekkes nedenfor:

Kwei var en tidligere PR-rep for avancerede enorme Louis Vuitton, Kwei var bekendt med avancerede skind såvel som håndværk længe før hun startede sin egen linje. Ved at trække på hendes arv såvel som skikken med kinesisk knude for at gøre hendes moderne avancerede poser, giver Kwei hendes stilarter en speciel, personlig høj kvalitet (langt fra det, du opdager med hendes tidligere arbejdsgivers logo dækkede totes). Der er ingen dekorativ bling eller ekstramateriale, det er den detaljerede knude, der gør disse tasker så fantastiske. Du kan tro, at så meget håndværk ville få hendes tasker til at virke dyrebare, men de ser ud og vanskelige – en ideel repræsentation af den moderne dame, der både er feminin såvel som stærk.

Fra en designerbaggrund valgte Kwei op, hvad øjet kan lide såvel som at hikke ind på hendes dygtighed til at knytte såvel som at lave hendes materialer til at style fremragende håndtasker. Tilbydes på Lux Couture Best nu er Katherine Kwei Donna greb såvel som Katherine Kwei Teresa Hobo. Grebet bruger skinnende vandslange med spaltestrategi til at forme materialet til strimler såvel som da er knyttet i bunden. Hobo er en godbid for øjnene med knyttede strimler af læder, der er så nøjagtigt udtænkt, at hardware næppe kan ses af øjet. Med den mængde tid, der skulle gå ind i denne håndtasker, er omkostningerne ud over rimelige. Ud over det meget mere kigger jeg på disse håndtasker, jo meget mere bliver jeg forelsket.

Køb grebet for $ 850 såvel som Hobo for $ 700 på Lux Couture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.