Feed 2 Kenya Feed Bag

Det overrasker mig, at ingen af ​​os pursebloggere har skrevet om Feed 2 Kenya -foderposen i en vis kapacitet endnu – hvis en pung kan gøre godt, såvel som at få det kan hjælpe mennesker såvel som Ligeledes giver vi os varme fuzzies, er det ikke en de facto awesome taske? Jeg tror slags det.

Ikke kun er denne taske lavet i Kenya af regionale kvinder, men køb af en enkelt taske ville fodre to kenyanske børn i et helt år. Plus, det er temmelig sød, langt mere luksuriøst end det ser ud til at være ved allerførste kig såvel som absolut funktionelt.

Poserne er faktisk lavet af jute-foderposer, men de er håndbesættede såvel som foret i standard kenyansk trykt stof. Gå videre, prøv såvel som at opdage en håndbesættet, foret taske fra et almindeligt brand til under $ 200. Med læderhåndtag. Jeg tror ikke, det kan gøres.

Og selvom det måtte være, ville disse tasker sandsynligvis ikke fodre fattige børn i et helt år, der beskæftiger deres mødre, samt at rejse forståelsen af ​​problemet, så andre ligeledes kan bidrage. Åh, såvel som selvfølgelig får du medbragt en interessant, samtale-startpose i processen. Virker som et uovertruffen tilbud til mig. Køb gennem Bergdorf Goodman for $ 195.

Leave a Reply

Your email address will not be published.