Hvis du skal gøre Python, gør det korrekt med VBH

, som vi har diskuteret, er Python en bonafide -tendens for efteråret 2011. De nylige landingsbaner blev overvældet af enhver slags slangeskind, du kan tænke på i enhver Farvekombination, som du nogensinde kunne ønske dig, men desværre var mange af dem temmelig middelmådige. Mærker så ud til at lave Python for Pythons skyld uden meget hensyntagen til de situationer, hvor materialet ser bedst ud, og det er aldrig meget mere tydeligt, end når du sammenligner disse stykker med noget som VBH Villager Python Tote.

VBH er et brand, der er kendt for tilbageholden luksus, og hver tomme af dette design typificerer det look. Python ser frodig og struktureret ud i stedet for den flade, glaserede slangeskind, som vi ofte så under efterårsshowene, og den neutrale farve tillader den eksotiske charme i huden at tage centrum i stedet for at kræve, at den konkurrerer med flere farver og designideer. Men hvis du vil have et look dette raffinerede, skal du være parat til at betale prisen – bogstaveligt talt.

Denne taske koster ikke så meget som en Hermes Birkin, men den kommer temmelig tæt på. Naturligvis ville denne pris være for en almindelig læderpose, og denne giver dig indskud af smukke Python, og VBHs håndværk er nogle af de allerbedste i branchen. Er det så godt som Hermes? Det er en sammenligning for nogen med meget flere penge end mig at beslutte; Jeg vil bare sige, at denne taske, især i denne farve, er et pragtfuldt alternativ til en Birkin, hvis du søger efter noget lidt anderledes og en lille slørere, men stadig fremstillet under krævende kvalitetsstandarder. Det slår mig også som uheldigt, hvis uundgåeligt, at poser i denne prisklasse automatisk sammenlignes med Hermes – dette design er smukt i sig selv. Køb gennem Neiman Marcus for $ 5250.

Leave a Reply

Your email address will not be published.