Introduktion: Louis Vuitton Onthego Tote er nu tilgængelig i Monogram Empreinte

Louis Vuitton frigav først Onthego -toten tidligt sidste forår og næsten med det samme var det udsolgt. Tasken blev et hit meget tidligt, og overraskende frigav Louis Vuitton andre versioner af posen, som fangede fans på grund af dets iøjnefaldende, store monogramprint. For ikke at nævne var størrelsen på posen forfriskende på et tidspunkt, hvor mini- og mikroposer er normen.

På samme tid slukkede det, der trak forbrugere ind, også nogle kunder, og mange af jer omtalte toten som over toppen og for meget. Mens denne nye version indeholder Louis Vuittons ikoniske monogramprint i sin gigantiske form (ligesom tidligere versioner af posen), er All Leather Monochrome -versionen lidt mindre “åbenlyst Louis Vuitton”.

Monogram Empreinte Onthego er vist i Louis Vuittons fantastiske prægede læder. Denne super-stilfulde overdimensionerede tote er perfekt til at tage dig fra arbejde til at spille og videre. Og for første gang nogensinde tilbydes Monogram Empreinte i Louis Vuittons nye gigantiske monogram.

Onthego er løst designet efter den ikoniske Louis Vuitton Sac Plat, som oprindeligt blev lanceret i 1968. Onthego er i det væsentlige et hybriddesign, der også trækker inspiration fra husets store indkøbsposer. Den nye læderversion er designet med nok plads til at holde en bærbar computer eller arbejdsfiler og gør den perfekte klassiske og slanke ugedags -ledsager. Det originale lærred Onthego kan købes for $ 2.480, mens den nye læderversion er $ 2.950.

Begrænsede mængder er nu udelukkende tilgængelige online for før-lancering. Som med de fleste andre for-lanceringsstilarter for sent, er denne nye udgivelse helt sikkert udsolgt hurtigt, så hvis denne taske fangede dit øje, skal du hænge en nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.